torstai 29. tammikuuta 2009

15.11.2007 Torstai, ehkä

and you're beautiful, if only your eyes could see
Oudot vapaapäivät ja kyvyttömyyteni seurata kalenteria ovat johtaneet siihen, että tiedän kuinka mones päivä on, muttei mitään tietoa mikä viikonpäivä on kyseessä.
ARGH!!! En saa sukkia IKINÄ valmiiksi. Teen nyt kantatilkkua, oon melko pitkällä. Mutta jatkuvasti teen typeriä virheitä, joiden takia tarvii purkaa koko valmiiksi tehty kerros :( Inhottavinta neulomisessa on, kun ei enää muista miten se oikeastaan tehtiinkään, eikä osaa lukea ohjeita. TURHAUTTAVAA. Eikä koirasta saa vieläkään kuvia, se kun perkele ei osaa olla aloillaan hetkeäkään vaikka yritän komentaa. Etenkin jos on kamera kädessä, se tajuaa että jotain jännää on tapahtumassa, ja tulee jatkuvasti luo nuuhkimaan. Silloin se on AIVAN LIIAN lähellä että saisi kokonaiskuvaa.
Tein sille siis takin ja sadetakin. Ihan vaan improvisoiden, ottaen mittoja koirasta as I go. Todistautui aika huonoksi tavaksi tehdä koiralle takki.. :D Noh, nyt sillä on takkeja. Ja heti kun tuntuu, teen varmaan uudet. Onneksi kangas ei oo loppumassa vähään aikaan... Yritin tosiaan ottaa kuvia, muttakun ei tuo ole aloillaan niin.... Tai on se, mutta ISTUESSAAN. Ja sillon takista ei saa MITÄÄN kunnon selkoa, eli se siitä...
Iski hirveä himo tehdä huovuttamalla asioita :) Pakko käydä ostamassa joku päivä Huopaista, jos löytyisi vihreää ja punaista :) Sitten teen LAUKUN. Ehkä. Toivotaan että onnistuu JA SILLAI.
Muutoin ei mitään kovin ihmeellistä uutta. Äiti tuo koirat tänne hoitoon viikoksi ja kahdeksi päiväksi tuossa parin viikon tms päästä, palkkapäivään on hyvän aikaa, mutta tili kukoistaa. Kävin ostamassa Sallalle toukkia eilen ja laitoin ne samantien postiin (kuolleita toukkia, purkeissa.. ihme friikkejä kun syöttävät lemmikeilleen moisia! :D) ja Heikki käytti JUNAA ekaa kertaa ikinä. Kyytiin se ei oikein uskaltanut itse mennä, mutta pois se tuli omin neuvoin. Istui koko matkan sylissä ja ihmetteli järkyttyneenä maisemia. Ja muutoin: rakastan duuniani! Sain töitä myös itsenäisyyspäiväksi, jee! Ja koska duuni on iltatyötä, tuntuu jokainen päivä vapaapäivältä, etenkin kun töissä saa pitää hauskaa (olen ehkä päästäni vialla, mutta tuntemattomien morjestelu koko päivän aiheuttaa mulle hyvän olon.. :D). Ja aina välillä mun kassalle jopa eksyy tuttuja, eilenkin Elli kävi moikkaamassa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti