torstai 29. tammikuuta 2009

20.2.2008

I build pyramids.
Vuosi sitten otti ja vaihtui. Ja paljon muutakin kaikkea jännää kävi. Sain äiteeltä saumurin. Tai oisha toi tarkotuksena maksaa takasi, ei sillä.. :D Mutta nyt ois sitten tosiaan Bernina 1200MDA -kone alla, sitten yhä tuo Husqvarna Viking Platinum Plus, ja sitten ostin vielä Embroidery 4D -ohjelman, jolla voin tietokoneella suunnitella kaikkea kliffaa. Esim tälläisiä merkkejä. Tässä nyt ois taas vähän kaikkea säätöä tekemisen alla. Ja tänään oon saanu jo jonkin verran tehtyä.
Työkaveri sanoi, että tänne pitäisi avautua jotain tuosta duunista. Harmi, kun ei ole juuri avauduttavaa kun on niin tyytyväinen. Ainoa mikä KETUTTAA on se, että taas ollunna saikulla. Viime viikolla tike olin Kotkassa, sillonkaa ei ollu liian hyvä fiiwis, mut sitte ku tuli Häslinkiin takasi ni piti todeta että vitut sitä minnee töihin on menossa :P Tosin ehkä mulla riittää taas avautumista ku meen sinne töihin..? Toisaalta, yleesä mulla ois avauduttavaa juuri siinä tilanteessa, sitten ehkä 3min sen tilanteen jälkeen, sitten ei enää ees muista miksi oli vähän aikaa sitten ihan raivon partaalla....
Tänään tuli piilolinssejä postissa! KUIN JOULU! :D Vähintään yhtä hienoa. :) Etenkin kun maksuaikaa on palkkapäivään asti. Ei tarvinnu heti nyhtää sitä 160e tililtä. Nice.
Tänään tuli kävästyä Kampin keskuksessa, käytin Kamppikorttia todella innolla. Pitäisi vielä joskus ajan kanssa mennä sinne ja valkata itselleen aurinkolasit. Kohta alkaa taas olla sellaiset kelit ettei ilman ole mukavaa.. Ostin Terry Pratchettin Pienet jumalat ja Neil Gaimanin Stardust tollasena papperback sarjiksena. Ollut Miskan koira täällä taas koko päivän. Ihmeen hyvin tulloo kyllä hurjat toimeen keskenään, is nice. Jaa kuka Miska? No sellain söps poeka. Eikä elämästäni kai tällä kertaa enempää. *hiljenee punastellen* Kyllä kai mä vielä joku päivä lisää kerron. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti