torstai 29. tammikuuta 2009

20.9.2006 Keskiviikko

Honestly, don't lose your faith in me..
Hehe koitinpa korottaa psykaa tänää. Meni niin huonost ettei mitää järkee, hajoilen. :D Iskä on Italiassa, ja äiti uhkas mennä sinne kans pe->ke tms... Joudun siis selviämään koiran kanssa, eli kutsumaan seuraa tänne :D Nooh, onneksi mulla kait on ehkä jotain toivoa seurasta.. *hmm*
Vähän alkaa kouluttomuus ja työttömyys hämäämää enenevissä määrin.. Ois ihan kiva jos ois rahaa ja tekemistä. Enimmäksee tekemistä. :D TOSIN ei kiinnosta asuu nollabudjetilla opiskelijana.. Eli ensin työt, sitten opiskelu ois se optimaalinen.
Kaipaan kameraa, mulla on vaikka mitä uusia kuteita yms tehtynä muttei kameraa ni en voi ottaa kuvia :( Tahtoo jakaa muiden kanssa! Ahdistavaa. Jotenki tuntuu et oon tilivelvollinen muille tekemisistäni kai, emmä tiä. Ku lupasin joskus ihanitse.comissa et otan kuvan unisiepparistani ja laitan sen sinne sivuille.. En oo vieläkää saanu kameraa lainaan -> en oo vieläkää saanu kuvaa. Vicious circle.
Oon palannu takasi juurilleni osittain musiikin suhteen. On tullu kuunneltua örinää, konemusaa ja Hectoria.. Hehe, mitenniin sekava musamaku? Ja sit tahtoisin kattella vaik mitä leffoi. Mut ens viikon pe tms on matikan ylppärit, niihin pitäis valmistautuu ku viel voi (26. päivä pitää viedä MAOL ja laskin koululle, joten sen jälkee on lähemmäs mahdotonta harjotella).
Oon ny ihan hurjana käymäilly Helsingissä ja jotenki kiinnostais muuttaa sinne opiskelemaan. Kun ei täälläkään mitään kouluja oo. Tosin kohta alan jo uskomaan itsekin etten ikinä pääse tästä kaupungista pois kokonaan.. Huoh! Ja hyvä jumala että käytän liikaa ja rumasti hymiöitä. O_o

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti