torstai 29. tammikuuta 2009

21.10.2007 Sunnuntai

I must, above all things, love myself.
Tänään on muuten veljen synttärit! Ja lähdetään Kotkaan,
vaihtamaan auton renkaat. Heikin kanssa miittaamaan äiteen kultseja, Juicea ja Jesseä. Jessehän on siis mun koira, mutta jäi asumaan kotiin kun muutin, eli eiköhän se nyt oo ihan äiteen koira vain.
Haluan tehdä sivulle ihan uudenlaisen ilmeen.. ja sitten vielä ois näitä kuvia! Ikävä kyllä kamera ei tarkentanut, joten ei ole kuvaa mun kangasvuorista, mutta lan
goista sitten onkin taas:Päällimmäiset langat ovat heräteostos Novitalta nettisivujen kautta, pohjimmaiset on äiteen jäämistöjä, kun se on aina ollut sellainen neuloja että aloittaa töitä, muttei saa kauheasti valmiiksi. Ponchon se on tehnyt valmiiksi, ja mulle oikein kivan olkapäät paljaaksi jättävän pitkän paidan. Kait noista joskus jotain saa aikaseksi... Valo-Villeä ja Annia tms ostin kun oli "niin halvalla" - vielä en tiiä mihin käytän. Sitten mulla on keskeneräisenä pipo. Sekalaiset työt/Neulonta-osassa onpi samalla ohjeella tehty villalankainen pipo. Nyt teen pipoa Novitan punaisella Fiestalla:

Tosiaan oon tässä vähän päivitellyt sivuja, elikkäs ompelu-osiossa on uutta takki, paita ja hame. Ajattelin että täällä voisi tosiaan olla ehkä vähän enemmän blogimainen meininki, enemmän kivoja kuvia kateltavaksi (itse tykkään katella toisten blogeissa nimenomaan kuvia.. :D) ja sitten vois muutenkin olla enemmän tekemisen meininki ja yrittää päivitellä esim kerran viikossa. Ongelmana tietysti on se, että täällä on tämä omasivu, koiran sivut ja kaikenlaista käsityöhässäkkää... Nyt pitää uudistaa ihan koko sivusto aivan täysin.
Löysin muuten myös AIVAN IHANAN maton, oli plussa-etuna Anttilas
sa. Kävin ostamassa pois, ettei kukaan kerkeä nappaamaan nenän edestä, sitten menin syömään ja unohdin maton sinne raflaan! Tajusin vasta melkein kotiovella että AINIIN... Joten piti 1. lähteä tosi paljon aiemmin töihin että ehti hakea maton ennen töitä, 2. viedä MATTO töihin TAUKOHUONEESEEN.. Vähän työkaverit katteli, kyseli ja naureskeli. Mutta tällästä tää on tämän pään kanssa.... Kuitenkin, matto:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti