torstai 29. tammikuuta 2009

22.3.2008

Take it to my heart, hey-ey, take me away
Taas kulunut hämyrän pitkä aika. Tässä on tullut kirjottua ja piirrettyä. KYLLÄ: olen VIIMEIN saanut aikaseksi piirtää jotain! Tässä ja tässä on tuloksia, muunmuassa. Sitten tein Sannille tosiaan kirjomalla paidan toisista heppakuvioista jotka sain piirrettyä, linkki. Sain myös tällaisen tehtyä. Sen jälkeen koneeni kirjontavarsi meni rikki, eikä liiku enää lainkaan toisessa suunnassa. MAGNIFICO! Elämä että ärsyttää. Onneksi takuuta on vielä jäljellä osilla. Työstä taasen joutuu maksamaan jo, työllä oli vain 2v takuu. Nyt ei saa siis Sanni toista paitaa, pitää pärjätä tuolla yhdellä. Nyt kun on nämä pyhät niin ei saa ompelukonetta minnekään huoltoon :(
Tänään on tosiaan pääsiäislauantai. Jotain maagista tapahtuu tänään: Jari ja minä menemme Aulin luo syömään! Kävin eilen ostamassa ruokatarvikkeet ja tänään sitten Aulille melko kohtsillään. Tänään on ihanan keväinen ilma, joten taidankin pukeutua tavoistani poiketen hipisti. Tai eihän se HIRVEÄSTI tavoistani poikkea, mutta tässä pari päivää tullut kuljeksittua kokomustissa ja nahkabyysat jalassa. Että kyllähän siinä pikkunen ero on, kun laittaa ihanan vaaleanmetsänvihreän villapaidan, oranssin hameen ja farkkutakin.. o:)
Löysin IHANAA kangasta. :) Tai Auli oikeastaan. Tässä kuvia:

Me käytiin Itiksessä kiertelemässä sillävälin kun Lasse oli jumpassa Myllypurossa. Oli tosi kiva päivä kyllä. Hyvin vietetty vapaapäivä. Paitsi etten saanut mitään aikaseksi, se vähän tekee mieltä mustaksi. Mutta ainakin löysin tuon mahtavan kankaan, josta tuleepi sitten kesämekko. Tuo on tuollaista sifonkia, todella ihanasti laskeutuvaa yms. Pitää vain tehdä vuori yms. Ja nythän pitää vielä varmistua siitä, minkä mallisen mekon siitä haluan tehdä.. :) Toisaalta oishan tässä nyt monta muutaki kangasta, joista pitäisi saada valmista.. Ja sitten pitäisi vielä kokeilla sitä rullapäärmettä tehdä tuolla saumurilla. En ole vieläkään uskaltanut yrittää. Siitä kumminkin tulee kauhea tappelu, kuten aina..
Ja niin, ollaan muuttamassa nyt sitten Heikin kanssa Kotkaan. Sieltä sais helpommalla opiskelupaikan, siellä pääsee kouluttamaan tuosta elukasta yhteiskuntakelpoisen, siellä on vanhemmat ja duuni odottamassa JA siellä on varsin halpaa asua. :) Eikä tässä kai tosiaan muuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti