torstai 29. tammikuuta 2009

30.3.2008

My polyamorous friend got me in a mass of trouble again
JAAHA. Kuten jo tuossa aiemmin totesin (eli tuossa alhaalla tulee vastaan :D), meni tuo koneen kirjontavarsi rikki ja piti sitten viedä koko vehje korjaamoon. Vika tuli kylläkin nopeasti korjattua, iso kiitos Erkin Sauma & Tikki-liikkeelle hyvästä ja asiantuntevasta avusta TAAS KERRAN. Harmi että muutan Kotkaan, tuollaista kauppaa nimittäin tulee ikävä.
Tässä vapaapäivää vietellessä on tietysti tullut mieleen tehdä nyt viimein se serkun paita, ja näin olen kovasti YRITTÄNYT tehdä.. Kirjoin kankaaseen taakse tulevan kuvion valkoisella, mutta valkoinen kirjontalanka meni niin finaaliin (ja tänään kaupat kait kiinni vaikka kesäaikaan onkin siirrytty) että etupuolen kuvio pitää nyt sitten tehdä mustalla. TOSI KIVA. Ja vasta irrotettuani kuvion kehyksestä jne yms, huomasin että alalanka oli loppunut kesken kaiken hyvin loppuvaiheessa - en ollut huomannut moista kun pistin koneen kirjomaan yksikseen ja katselin samalla sarjoja koneelta. JEES. Eli hepalta puuttuu nyt silmä ja kuonosta viiva. Ärsyttää omaa silmää, vaikka eihän tuo taida katastrofi olla. Kyllä tuo alkup kuva silti hienompi on kuin tuo silmätön otus... :( Aina jotaan tällästä käy. Enkä vieläkään saanut kirjottua yhtä kivaa juttua lahjaksi kun se pitää kirjoa 40*40mm kehällä, eikä tuo kone jostain syystä X tunnista moista kapistusta *harmistunut* Ja tänään kun on sunnuntai niin keltään oikeasti asiantuntevalta ei ole voinut kysyä asiasta. GRR!
Ja siitä sifongista sain välittömästi tehtyä tosiaan kivan kesämekon, ja yhdestä tyyliin kk sitten hankitusta joustavasta kankaasta tein takaa pidemmän hameen. Siitä samasta kankaasta voisikin itseasiassa (ooh, nyt tuli hyvä visio kirjottamisen ohella!!) tehdä kivan topin! OOH!
Nyt sain tosiaan serkun paidan (isompi versio, v2.0) sille mallille että resorit on hoidettu hyvään kuntoon, kirjonnat on tehty ja pitäisi saumuroida. Ja TIETENKÄÄN saumuri ei toimi. se tekee 10cm hyvää ommelta kunnes lanka lähtee pois yläsiepparista. Olen jo nyt 3krt langoittanut koneen tänään, eikä siinä ole enää valoa jostain syystä X (hienoa että 3kk vanhasta koneesta palanu lamppu ku husku on 2v vanha ja yhä vaa samalla lampulla mennään..) joten en jaksa siristellä silmiä yms (en näe YHTÄÄN mitä oon tekemässä tässä valossa). PRKL. Oisin tahtonu saada paidan valmiiksi tänään, sen sijaan vaan ärsyttää eikä saa mitään aikaan. :'(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti