torstai 29. tammikuuta 2009

3.5.2008

Movies of antarctica
Muutettiin sitten Heikin kanssa Kotkaan. Päätin että tuosta elukasta vois viimein tehdä jotain kivaa, mutta sehän ei tapahdu jos pitää olla jatkuvasti töissä ja väsy yms jne. Muutenkaan Helsingissä ei oikein osaa löytää hyvää seuraa jonne pääsisi ellei oo kolme edellistä koiraa jo ollu samassa seurassa, niin että on tavallaan jo jalka oven välissä. Kolmen vuoden jonot agilityyn? Forget it! Samalla hain itse kouluun KYAMKiin, toivotaan että pääsen. Ois ihan kiva. Sit oon töissä vanhemmilla kun nyt vaan alkaisin tekemään niitä töitä..
Tänään Heikin kanssa kävästiin torilla, ollaan käyty paljon lenkeillä, elämä hymyilee. Paitsi että täällä ei ole vielä tavarat ihan löytäneet paikkojaan vielä ja hirveästi tekee mieli alkaa ommella, mutta ei oikein ole tilaa moista suorittaa. Eikä kyllä hirveesti inspistäkää sen puolesta että täällä ei vaan oikein mahdu... Serkun paidan sentään sain valmiiksi jo ennen Kotkaan muuttoa, linkki. Elämä on niin paljoooon ihanampaa kun on tiskikone ja pesukone ja kuivaushuone. OOH <3 Tosin viemäri on jostain syystä seinässä oleva reikä vailla minkään näköistä säleikkösysteemiä, ja se pakittaa kokoaika vesiä lattialle. Not nice.
Olisikohan tässä muuta raportoitavaa? Ei kai. Netti pelitti heti muuttaessa, which was nice. Netti oli 10M which was even nicer (Helsingissä oli 1M, joka ei toiminut ja uhkailivat kuukauden asennusajalla).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti