torstai 29. tammikuuta 2009

4.8.2006 Perjantai

Kaarnasydän
Puhh.. Oon nyt tänää sit kokeillu kaikkee uutta. Kerranki. Kokeilin kaarnan vuolemista. Sit marjastin vattuja. Ja söin omenia jo näin aikaisin syksyllä. Ja kokeilin tehdä unisiepparia. Ja yritän tehdä ihan oikeesti 3D kipsityötä. Hyvät uutiset on siis että asiat edistyvät.
Niin joo! Sain ompelukoneen takasi tosiaa pipilääkärilt, kuten jo taisin mainita että saisin perjantaina. Odotus palkitsee jne.. No menin sinne ompelukoneliikkeeseen ja siellä sitten omistaja totesi että "tää on nyt korjattu, oltii ihan hämillämme mut kyl se nyt toimii, kato vaikka!", sitten se rupes ompelee ja VALLAN KAMALA ÄÄNI! Oli ihan yhtä kaamees kunnos ku alottaes. Siitäpä se sitten valahti kalman kalpeeks ja oli sillee "Tää oli ihan kunnossa eilen, ihan totta!", jota kyllä uskoin. Koska ei kyseinen ihminen varmasti sanoisi sitä ellei se olisi totta - takuutaki on sen verran jäljellä et ei ois temppu eikä mikää lähettää huskua takasi valmistajalle ja sanoa kovaa sanaa. No siin sit jonkuu aikaa ihmeteltii, ja vaihdeltii neuloi. Kumma kyllä joka kerta ku otti uuden neulan, se ompeli ku unelma, mut jos Marian ostamaa kangasta laitto ommeltavaks ni alko taas tökkimää.. Sittenpä välähti! Se kangas SYÖ neulaa! Siis ihan totta ku sil vähän matkaa ompelee ni neula on ihan tylsä. Ja koska se on niin paksua ja tiivistä se kangas, niin neula ylikuumeneekin.. Kaks kertaa menny lanka katki sen takia tänää :D Ja kolme neulaa tullu kahlattua läpi yhtä lyhyttä takkia tehdessä.. (puuhhh!)
Mutta mutta, loppu hyvin kaikki hyvin - tai eihän vielä olla lähelläkään loppua. MUTTA se takki on nyt sen verran kasassa että siinä on ihana kaunis kiiltävä vuori jo aloillaan ja se on muutenkin ommeltu kasaan - enää tarttee kiinnittää kolme vetskaria ja siistiä reunat :) IHANAA! Hauskaa miten vähän aikaa tollasessa menee ku oikeesti PÄÄSEE TEKEMÄÄN. Mutta ette usko, miten pelottavaa se oli oikeesti.. Huh.
Nyt kun kokeilin tota kaarna-juttua ni tuli hirvee himo tehdä mökille joku koriste silleen! Että oon onnellinen että ihmiset tekee tollasia blogeja, mistä saada inspiraatiota! Pelkään vaan vähän että jotkut ottaa matkimisen väärin.. Sehän on vain suurin kohteliaisuus maailmassa, jos joku oikeesti kokee että toinen tekee niin hienoja juttuja et niitä sietää kopioida.. Tää on yks syy miks laittelen ihan kaikki työni tällai vähemmän intiimisti levitykseen :D
Rotilla on hirvee himo päästä juoksentelemaan pitkin poikin. Tahtoisin et ne jaksais vaa olla aloillaa mun sylissä.. o:) Noh, ei kai nuoret pikkupojat jaksa aina aloillaan olla.. (kaikille rottaharrastajille: joojoo, ne on "jo" vuoden, mutta ei ne silti siitä yhtään aikuistu.. ihan samoin ku mun koira on jo 9v mut yhä mun silmissä se pikku pentu..)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti