torstai 29. tammikuuta 2009

7.8.2006 Maanantai

Over my head
Sain takin valmiiksi. Viimein! Mutta pelkään että se takki on liian pitkä, ja että siinä on liian pitkät hihat. Pitää vielä kysyä Marialta, mutta oon kyllä valmis tekemää lyhennykset mikäli niitä kaivataa. Mikää ei oo rasittavampaa kun liian pitkät vaatteet, niin että toiminta hankaloituu siis. Toisaalta Mariassa on tiettyjä gootin piirteitä, mikä taas viittaisi että ulkonäkö ennen käytännöllisyyttä.. *hmm* Ei voi tietää.
Kipsi ei kuivu. Oon ihan hämilläni. Se ei vaan kuivu! Huomenna jos ei oo tapahtunu parannusta ni otan kyl hiustenkuivaajan ja pistän kuivaten. Se on melkoisen kostea nyt jo tyyliin viikon ollut.. Sen muotoilu oli yhtä tuskaa kun en todella jaksanut odottaa. Koulussa muistaakseni odotettiin tyyliin kaksi päivää - jos sitäkään. Ope sanoi, että jos antaa liikaa kuivua, ei siitä saa enää palasia mitenkään irti. Tämä mielessäni alotin kovertamisen heti kun se Vaikutti kyllin kuivalta. No ei se ollutkaan. Huoh!
Odotan kauhulla, pääsenkö kouluun. TAHTOO! Argh. Oon ihan hajalla ku en tiiä yhtään...
Mitähän muuta? No tänään katsoin Love Actually. Se oli oikein ihastuttava, vaikkakin ärsytti se "err" ja "erms" -sanojen käyttö siinä. Tai sanojen ja sanojen.. Äännähdysten? :D Mm.
Odotan innolla että saan uusia kuvia sivuille, että saan kuvia Marian takista ja että keksitään Marian kanssa huomenna mitä me aiotaan seuraavaksi.. Maria haluaisi korsetin, jossa on isoja solkia edessä. Underbustin. Ei kiristykseen vaan koristeeksi. Sitten pitäisi tehdä mulle vaatteita, mitä en oo nyt tehnyt. Oon jo ideoinu (=ostanu kankaat ja päättäny mitä niistä teen) kaksikerroksisen salsahameen, nilkkapitusen tyllihameen, kissankorvahupparin ja farkkusalsahameen. Eli siis ei salsahametta joka on farkuista vaan tollaseen kuraläppä-farkkuhameeseen jatkoksi vaikka valkosta puuvillaa että siitä tulee salsahame. Salsa! Argh. :) Tykkään vaan ihan SIKANA noista salsahameista. Puhh. Oon sekasin. :]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti