perjantai 30. tammikuuta 2009

But no one listens now, she lost her voice

Jaa niin. Rsyynnyin täysin kouluun ja totesin että taitaisin haluta vaihtaa sen. Kamalaa on, että kerrankin kiinnostaa opiskelemani aihe, mutta itse koulu ja paikkakunta mättää. Mutta eipä huolta! Minähän en liiketoiminnan logistiikkaa opiskele logistiikan, vaan liiketoiminnan, takia -> tradenomiksihan voi opiskella missä vain. Nyt odottelen, että tulisi opolta jotain vastausta. Pitänee koittaa lähettää toisesta mailiosotteesta, jos se auttaisi..?

En ole aikoihin saanut mitään käsiintuntuvaa aikaa, joten kun postista tipahti ihanat kengät niin eihän se auttanut kuin tehdä ihana minihame kenkien kanssa käytettäväksi... :]

Ensin piti miettiä, millainen hame tehtäisiin. Koskapa olen pitkän aikaa pyöritellyt päässäni mielikuvaa hameesta, jossa on kahdessa takasivupalassa raidat, ja minulla on ylimääräistä oranssia huomiokangasta, piti näitä kahta pointtia käyttää yhdessä. Eli siis ensin leikkasin huomiokankaasta palan, sitten silitin sen niin että tuli suoraa jälkeä:
Seuraavaksi pitää mennä työpöydän ääreen, raivata siihen edes pieni tila mahtuakseen, ottaa esille sakset, mittanauha ja -kyllä- laskin. Omani on funktiolaskin. Olen ennen käyttänyt tähän kännykkääni, mutta kun kerran piti vaihtaa kommunikaattoriin ja siinä kestää 10min ees löytää laskin, niin on helpompaa käyttää vanhaa kunnon TI-86:sta.

Kun kamat on kasassa, voidaankin siirtyä ompelukoneen luo, ja alkaa tekemään taikoja..
Ja siinä on kirjontalankalaatikkokin päässyt vähän kuvaan :)

Lähikuvaa kiinnitetyistä huomionauhoista:Toiset kaksi kiinni, toiset kaksi nuppineulattuina:Takapuolisko valmiina:Kokeilin myös viimein uutta ihanaa leluani, piilovetoketju-paininjalkaa! :) Toimii kuin unelma, tuli todella siisti vetskari :) Siitä toivottavasti kuvia kanssa, mutta myöhemmin. Unohtui ottaa ja nyt en jaksa ;)Valmis tuotos:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti