lauantai 14. maaliskuuta 2009

Aurinkoinen päivä

Nukuin aivan poskettoman pitkään. Sitten välittömästi ylös noustuani lähdin viemään koiraa ulos, ja se olikin tosi kivaa. Aluksi ajattelin mennä lenkille tuonne katuja pitkin, mutta sitten tajusin että siellä saattaisi olla ihmisiä jo liikkeellä, joten lähdettiin metsään niin koiraa pystyi pitämään vapaana. On jotenkin mäheetä, kun elukka juoksee max 20m päähän, kääntyy katsomaan minua, ja vastauksestani riippuen joko tulee takaisin morjestamaan minua tai jatkaa matkaansa. Kokeilin myös "Paikka!"-käskyä pariin otteeseen, hyvin meni :) "Odota" on myös hyvin hallussa. Se on kuten "Paikka", mutta ei niin ehdoton. Ajatuksissa olisi lähteä kohta kokeilemaan TOKOa viimein ryhmässä. Olen nyt vuoden, tai ylikin, halunnut päästä ryhmään, mutta ainoa oikeasti hyvä ryhmä on täynnä.. Kaverin koiran jäätyä äitiyslomalle hetkeksi aikaa, päätettiin kysyä josko sinne nyt mahtuisi siksi aikaa kun kaverin koira ei siellä kerran ole. :) Ryhmänvetäjä sanoi, että sopiihan se, mutta maksu on joko 40e/kausi (kausi loppuu jo ihan kohta, ehkä jo ensi kuussa..) tai 5e/krt. Nyt mulla on siis varattuna vitonen lompakkoon ja käyn tarkistamassa miten homma toimii, vai toimiiko.

Yöllä sain jonkun ihmeellisen paniikkikohtauksen, "miten koirat tulevat toimeen keskenään??". Aamun kirkkaassa valossa en osaa yhtään keksiä, mistä moinen paniikki on syntynyt.. Lenkillä mietin, kuinka hauskaa koirilla olisikaan leikkiä kahdestaan. Heikki on tosin ihastuttavan hyvä leikkimään yksikseen :)

Eilen käytiin äidin ja koirien kanssa kaupungilla. Oli jänskää. Jouduin hetkeksi pitelemään molempia koiria, Heikkiä ja Juicea. Juiceen en ole laisinkaan tottunut, joten kun se näki jonkin pienen koiran, en meinannut saada sitä pysähtymään. Koiran omistajakin kysyi iloisesti "Saatsä pidettyä niitä..??". Oli aivan järjettömän mukava tyyppi, oikeesti, puhumattakaan siitä koirasta! Ehdottomasti käänsi pääni ikuisena terrieri-vihaajana. Mulla on nimittäin samanrotusia koiria asunu useampiki naapurissa ja ne on järjestää sellasia, jotka räksyttää kaikelle mikä liikkuu ja hyökkäilee päin. Kivaa huomata, että hyviäki terrierinomistajia löytyy :) Oon alkanu huomaamaan sen tosiasian, että lepposilla ihmisillä on lepposia koiria :)

Ja sitte vois syyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti