maanantai 27. huhtikuuta 2009

Natsizombit ftw!

Olipas hienot bileiden jatkot Koskisopella taas.. :D Katsottiin sitten Dead Snow, norjalainen kauhuleffa natsizombeista jotka yrittää syödä pari vuoristoon eksynyttä laskettelijaa. Yllättävän loistava leffa! Järkytyin. Hirveen hauska. Kunnon poikabändisettiä hehe.

Koirat ovat lisääntyneet. Otin tänne huushollia nuohoamaan tuollaisen porokoiran. Lisää tietoa löytyy kuutaika.com/Heikki_Lemmy -osiosta. Tein koirille yhdistetyn sivuston nyt sitten. Aluksi tein Lemmylle omat sivut, mutta sitten päätin että kaksi päiväkirjaa on vaan liian vaikee asia kirjottaa.

Koulussa on viimeinkin oikeesti ihan kivaa, oon nimittäin viimein hyvässä ryhmässä tekemässä ryhmätyötä. Ne kaksi muuta ryhmäläistä jopa tekeeki asioita! Ja tänään tekivät enemmänki ku mie, en nimittäin saanut oksetukselta ja päänsäryltä mentyä aikasin kouluun. Alko jo kasilta, olin joskus kahdentoistapintaan siellä. Nooh, sen loput 2h teinkin ihan kunnolla mielestäni.

Ajelin Heikin kaljuksi juuri Lahden näyttelyiden aattona. Joojoo, tuhma täti. Mut tää nyt vaa kävi näin. Päätin viimein ottaa totisella otteella elämästäni kiinni, ja näin se sitten kävi. Oli kovin vapauttava kokemus! Olen varsin onnellinen, kun nyt viimein otin oikeasti ohjat tässä asiassa eli teen kuten oma sydän sanoo (vaikka pää kyllä huusikin aika kovaa leikkaamisen aikana, että ei tuo nyt fiksua ole). Asiat voivat olla pitkällä tähtäimellä fiksuja, vaikka lyhyellä tähtäimellä vaikuttavatkin tyhmiltä. Sen verran suuri taakka putosi olkapäiltä, että kyllä kannatti. On niin hyvä olo. Mutta hienoa tietää myös, että OSAAN pitää näyttelykoiran turkista huolta tarvittaessa!

1 kommentti:

  1. http://saduntekeleet.blogspot.com/2009/06/palkinnon-sain.html

    Palkinto sinulle blogissani :) onnea.

    VastaaPoista