tiistai 5. tammikuuta 2010

kunnon postaus

jostakin syystä X phonella ei voi tehdä kuin 1000 merkin mittaisia raapustuksia, eikä niihin vissiin saa kuin sen yhden kuvan tuolla appsilla. en tiedä, en ole jaksanut vielä paneutua. katsotaan nyt.

tänään minulle kävi iloinen asia, ja sain 24,95e paidan kahdellakympillä. whee, viisi euroa säästyi! joku oli hieman mokannut tehdessään hintalapun siihen, ja näin ollen sain lapussa olleen hinnan. lappu on nyt korjattu talteen...
noh. tänään pääsin pitkästä aikaa taas ompelun ja kirjonnan makuun, joten piti ihan läpällä nimikoida silmälasipyyhe. olen onneton. onnistuin myös tekemään piirtopöydällä itse kuvioita, tosin yhtäkään en säästänyt kun olivat hieman vielä hapuilua. ehkä niillä ois jotakin nostalgia-arvoa vuosien päästä, tosin.. hmm. ehkä se yksi, joka on nyt muistikortilla, pitää säästää ihan vaan siksi ;)olen muuten myöskin saanut viimein aikaan pikkuhousuja. monia vuosia suunnittelin, ja viimein sain toteutettua. olen muutenkin saanut ihan kivasti ommeltua juttuja, joita en kuitenkaan ole saanut päivitettyä minnekään sivuille :(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti