sunnuntai 31. lokakuuta 2010

16.9.2010

Nyt on kovasti ollut mietintämyssy päässä ja olen suunnitellut jo muutamia tuotteita Susitaikalle. Tänään kävi viimein ompelukonekorjaaja katsomassa Tampereelta ostamaani ateljeekonetta. Kuulemma ihan hyvä peli, mutta HIEMAN piti säätää. Nyt tulee siistiä tikkiä, joten mm laukkujenteko here I come!! Paljon kivempi tehdä koneella joka jaksaa paksujenkin kohtien yli. Hieman tosin pelottaa se, että koneessa ei ole juurikaan varaa säätää millä nopeudella sillä ajelee. Moottorissa olisi tälläinenkin säätö, mutta eihän se toimi. Kun vipua kääntää, kone lopettaa ompelemasta. Hieno ominaisuus! Kannattiko ostaa heti eka eteensattunut, niin?
Neulonta on myös kovasti vauhdissa, vaikkakin siihen taas hieman tympiinnyin "kun se on niin hidasta". Olen opetellut tekemään palmikoita! Nyt osaan tehdä niitä myös käsin. Koneellahan olen joskus aiemmin tehnyt, mutta silloin en oikein sisäistänyt mikä oli homman nimi, jonka takia pyörä piti keksiä täysin uudestaan puikoille siirryttäessä.
Koiran kanssa käytiin hieman katselemassa luonnon kauneutta Valkmusassa. En itse ole suoihmisiä, joten se oli hieman antikliimaksi kun lähdin Valkmusaan kun olin suunnitellut meneväni Repovedelle. Noh, aina ei voi voittaa. Löysin tällaisen, melkein kävelin päin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti