perjantai 31. joulukuuta 2010

Uusivuosi

Pitäisiköhän tehdä uudenvuodenlupaus, että päivittää sivuja useammin? :)

Ostin tosiaan Brother PR620 -koneen, mikä ei ollutkaan ihan helppo homma. Vieläpä loistavana yllätyksenä tuli ettei kone puolaa itse puoliaan, joten nyt on pitänyt selvitä jollain 8 koneen mukana tulleella VALKOISELLA valmispuolalla...("Kyllähän kaikki nyt tietää että ammattikoneet eivät puolaa!" nii, no minulla onkin ollut vain kotikone, joten anteeksi etten tiennyt...) Tässä toissapäivänä kyllä yritin tilata puolauskoneen ja puolia, sitten pääsee taas tekemään pitsiä. Huskuhan totesi ettei jaksa enää olla mun kanssa kaveri (hups, teenköhän liikaa, kun se ON kuitenkin kotikone? :D) joten se pitää viedä huoltoon ennenkö pääsee taas leikkimään, jos siitä siis vielä saa kalun.

Käväisin Susitaikana myymässä tuotteitani ihastuttavassa markkinatapahtumassa Helsingin Gloriassa, Ofelia Market! :) Siellä piti olla pukeutuneena soveliaasti, joten minulla oli vihreä itsekirjomani maski (joo, kuvia pitäis saada! Vaikeeta...) ja itse tekemäni vihreät keijunsiivet, musta-pinkki/mustapitsi-korsettitoppi ja bloomersit, myöskin omaa käsialaa. Itseasiassa vain kenkäni olivat muualta ostetut :)

Nyt en kyllä keksi onko tässä muutakin päivitettävää. Tänään sain Susitaikasivut vähän inhimillisempään kuntoon, mutta vieläkin hävettää.. :D Noh, ostoskori sentään toimii joten.. :) Jänskättää onko Huldan Huvilalla myyty enää mitään mun tuotteita. Yksi vyötasku oli mennyt, ja yksi pääkallolumihiutale. Tämä oli kuukauden tms takainen tilanne.

Ja sitten ne siivet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti