tiistai 22. helmikuuta 2011

Kurja kirpparikokemus

Äsh! Yhtäkään tuotetta ei kukaan ostanut, paikka oli ihan myllätty aina kun kävin ja yksi tuote vain yksinkertaisesti hukkui. Eipä tarvii sinne mennä koskaan, yksityisenä tai yrityksenä, myyjäksi. Höhlä Pennikirppis.

Nyt on taas kivasti onnistunu oikeastaan kaikki mitä oon ryhtynyt tekemään. Pitsilepakko tilattiin eilen, sain sen jotain puoli tuntia sitten valmiiksi, vaikka epäilinkin ettei olisi aikaa tehdä. Ihan hyvin on aikaa kun herää tuohon valon määrään! Tällä viikolla tosiaan tulee istuttua kassalla töissä, joten en siksi uskaltanut luvata. Mutta niin minä vain sain eilen yhden työn ja tänään toisen valmiiksi. :) Sitten yksi viime viikolla valmistunut odottaa omistajanvaihdosta..

Ärsyttää, kun en saa päiväkirjaani kirjotettua. Musta tuntuu, että sitä oon viimeksi rustannut ennen vuoden vaihtumista...... Pitäis jo vähän aktivoitua. Täällä on vaan huonosti kirjotustilaa, kun ainoa siistinä pidettävä pöytä (=kankaiden leikkuu/kaavojenpiirto-pöytä) on sellanen ettei sen edessä tietty säilytetä tuolia. Noh, tää koko paikka pitäis siivota ni sitte ois ehkä vähän paremmin asiat :)

Oli jännä tunne, kun kuvia kamerasta purkaessani siellä olikin vain KAKSI. Hämmentävää.

Yksi on tällainen paita, jonka tein kirppikselle myyntiin. Musta miesten M-kokoinen T-paita


Sitten oli tosiaan lehmäaiheiset (piirsin alusta asti kuvion itse) patalaput:

1 kommentti: