sunnuntai 13. helmikuuta 2011

valoa kansalle!

Taas liian pitkä tauko. Pitäisi voida jaksaa tehdä tätä vaikka esim kerran viikossa tai kolmesti viikossa niin ei tulisi ongelmia oman itsensä kanssa. Hävettää kun unohtuu päivittäminen. Mutta olen ollut todella kiireinen, niin kiireinen etten ole kerennyt tekemään Mitään ;)

Noh, kuitenkin. Joku aika sitten sain viimeinkin valot sekä keittiöön että makkariin. Halleluja! Pimeydessä oli veemäistä sekä kokata että valkata vaatteita... Molemmat lamput tosi hyvät, ihanan kirkkaita jne.

Makkarin lamppu:


Keittiön lamppu:Nyt olen siis nauttinut helpommasta ruuanlaitosta (ei esim vahingossa leikkaa sormeensa kun näkee eteensä!), joten olen tehnyt muunmuassa suklaamoussea jonkin netistä löytyneen ohjeen kanssa, siinä tarvittiin suklaata ja kermavaahtoa, kananmunan valkuainen jne. Koska suklaa piti tehdä vesihauteessa, menin hetkeksi ihan tolaltani. Mikrossani en uskaltaisi edes yrittää suklaata sulattaa, se kuitenkin vain polttaisi sen. Joten vesihaude oli ainoa järkevä vaihtoehto, mutta miten? Sitten luin netistä erään ohjeen, jossa kehotettiin käyttämään syvää lautasta. Tämähän toimi!Samalla sitten mietin mitä tekisin keltuaiselle, ja totesin että äidille piti tehdä kaurakeksejä. Kaivoin sitten sellaisen ohjeen netistä, ja eikun toimeen! Tiesin vanhastaan, että nämä olivat tosi nopeita pyöräyttää - just hyvä tapa viettää aikaa kun odottelee moussen jähmettymistä.

Tuossa vähän yli viikko sitten täällä käväisi eräs tuttavuus tekemässä kanssani ruokaa. Tehtiin tomaattikeittoa ja valkosipuleipää. Leivän maku meni just oikein, koostumus ei osunut nappiin. Sitä söi kyllä juuri uunista tulleena, mutta sen jälkeen ei. Päätin siis kokeilla uudelleen, ja ilman reseptiä tällä kertaa. Nyt ainakin ulkoisesti vaikuttaa hyvältä, kohta menen vanhemmille syömään pihvi-illallista ja saunomaan. Ajattelin ottaa tämän takassa tehdyn kaunottaren mukaani:Ruokaseikkailujen lisäksi kävin Lahdessa keksimässä elämäni tarkoituksen! Löysin selkeästi jotain, mitä minun olisi kuulunut löytää jo vuosikausia sitten. Niin sitä ihmisellä voisi jo varmaan olla ihan hyvä ammatti jne jos vain olisi edes hetken osannut uskoa itseensä vaikka muut kuinka vittuilee.... Kokeilin siis vektoreilla pelaamista :) Sain tuossa pari viikkoa sitten mallina istuskellessani (siinä oli viisi tuntia aikaa vain istua ja miettiä asioita...) aivan loistavan idean lehmästä, jonka sain kuin sainkin piirrettyä ulos juuri sellaisena kuin sen kuvittelin! Siitä sitten tehtiin vektorilehmä, joka näytti aivan mielettömän hyvältä. Sitten tehtiin niistä vektoreista Pulse-nimisellä digitointiohjelmalla kirjontakuvio. Mistähän sais sen kymppitonnin? Tai jos rahaa pyydetää ni samantien parikyt tonnia :)

2 kommenttia: