keskiviikko 11. toukokuuta 2011

kesäkesäkesä

Noniin! Se siitä päivitystauosta taas. Tai tauottomuudesta, hehe! Oon tehnyt paljon kaikkea ja päivittäminen on jäänyt lähinnä siksi, että mulla on ollut paljon kuvia, joita pitänyt lisätä postauksiin ja en ole jaksanut muokkailla niitä. Nyt kuitenkin olisi kuvia ja kaikkea kansalle!

Tosiaan, kaveri tilasi bändilleen logokankaan. Ihan tavalliselle lakanakankaalle, isoja purjerenkaita ylös ja alas kiinnitystä varten, akryylimaalilla logo jota pääsin mukaan suunnittelemaan. Se oli ihan kivaa! Jälki vaan on hieman kotikutoista, materiaalien takia..

Sitten täällä kävi kaveri, ja tein pitsaa. Yhden koko pellillisen, ja sitten vielä pannupitsan, tuli oikein hyvää :) Täytteenä oli kaikkea, ja pohja oli omasta päästä vähän jatsahtaen, kaveri kehui sen taivaisiin!Jo kauan sitten minulle saapui pimeässä hohtavat langat, nää muuten TOIMII! Tilattu Ameriikoista asti, maksoi ihan järkyttävän paljon ja minkä kokoisia kerät olivatkaan? Kyllä nää aika pieniltä näyttää omien vieressä, nettikaupan kuvista päättelin isommiks.. :DSiskolla oli myös synttärit, ja halusin muistaa häntä jotenkin kun ei ole niin paljon tullut oltua yhteyksissä. Tein siis itse kortin ja kirjoin paitaan Urban Threadsista löytämäni hauskan kuvion. Fontti oli pakko muuttaa, sillä sitä ei pystynyt lukemaan kun kirjoin ekan kappaleen (joka menikin sitten roskiin).

Minä myöskin vähän kokeilin yökuvausta tuossa jokin aika sitten (maaliskuussa), kun Kymi näytti parhaat puolensa. Sääli, etten osaa käyttää kameraa kovin hyvin, tuosta olisi saanut siistin kuvan oikealla valotusajalla jne.Siinä taisi olla kaikki tällä kertaa. Mulla on järkyttävä määrä itsetehtyjä juttuja, jotka pitäisi kuvata, kuvat muokata ja lisätä sivuille. Mutta kuka kerkeää tekemään mitään, kun ulkona on noin kiva ilma? ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti