keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Syyskuu :)

Ahh, syyskuu. Tuo kaikkien kuukausien äiti. Syyskuu, jolloin herään täysin henkiin ja eloon. Hevostapaturman jälkeenkin, luonto näyttää parhaat puolensa - ja niin minäkin. Alkaa pitkästä aikaa elämä maistumaan, kun syksytuuli puhaltaa, ja syysaurinko paistaa. Kaikki on niin ihanan väristä. Ja ne sienet! Voi juku. Syyskuu.

No mutta. Synttärit olivat siis kolmas päivä thankyouverymuch. Niiden kunniaksi päätin lähteä käväisemään Helsingissä, ja se olikin AIVAN LOISTAVA reissu. Siellä muunmuassa pyöräiltiin:

Ja kävin lemppari-Mariani kanssa hillumassa kaupungilla, osteltiin karkkia ja syötiin ja pidettiin geneerisesti oikein hauskaa aikaa! Sitten mentiin Marian luo, ja katsottiin Spiceworld the Movie. Sillä eikai nyt voi kaksi 25v neitoa paremmin päiväänsä viettää?? ;) Hurjaa fiilistelyä oli, ja leffa oli jopa parempi kuin muistin :) Maria scoretti kyseisen DVD-helmen joskus eBaysta, kyseessä siis 10v juhlajulkasu. Hooray for girlpower!!!

Sitten olin myös paljon eksällä, joka on muuten ihan loistotyyppi. Hitto, osaan valita miehet hyvin, ei voi muuta sanoa. Kokkaustaidot sillä on kännissä ihan vähän huonot (selvinpäin ei todellakaan valittamista), ja se saattaa unohtaa nugetit uuniin laitettuaan ne baarista tultuaan lämpenemään:

Sunnuntaina meninkin sitten nugettituoksuja haisteltuani veljelle. Sillä oli upeat kinkerit meneillään, eli siis ne jammailivat pihalla. Paikalla läskibasso, sellanen jännä puhallettava piano (help me out here??), vissiin parikin viulua(?), mandoliini, kitara, haitari... How sweet! Illalla safkattiin yli 10h savustusgrillissä kypsytettyä lihaa, josta lähti luut aikalailla hienolla tavalla irti nykäisemällä. Oooh <3 Pelattiin myös ihan loistavaa lautapeliä, tykkäsin siitä ideasta vaikka hävittiinkin veljen kanssa tosi törkeästi sen avovaimolle. :D

Veljen luota lähdin Maijaa katsomaan. Hänkin on käsityöihmisiä, joten pengoimme kaikki tämänvuotiset Suuri Käsityö -lehdet mitä hänellä oli, ihasteltiin loistavia kankaita ja mietittiin mitä niistä uskaltaa tehdä, ja kaivettiin esiin upea villalanka, josta hän ei tiedä vielä mitä tekisi. Paitsi ehkä rastat:

Maijan luota mentiinkin kiinalaiseen syömään, tarjosin Maijalle synttärilounaan, vaikka mun synttärit olivatkin lähempänä ;) Sitten käytiin istuskelemassa mun lemppariliikkeessä, Erkin Sauma&Tikki -ompelukoneliikkeessä Eerikinkadulla, jonne itse jäin rupattelemaan Kaisan kanssa ja vaihtamaan kuulumisia. Sitten eksä haki minut sieltä ihanalle kakkubuffetille Kakkugalleriaan josta mentiin eksän luo ja katottiin paaaljon leffoja. Seuraavana päivänä lähdin viimein takaisin Kotkaa kohti. :) Oli paras 5pv loma ikinä!

Tänäänkin on ollut melko hulvaton päivä. Käytiin Lemmyn kanssa lenkittämässä Rölli-eurasier Kouvolassa, ja oli oikein kivaa. Lenkki kesti tunnin, ja Lemmy sai olla melkein koko lenkin vapaana. Se myös yllätti minut kovasti menemällä itsenäisesti veteen. Hämmentävää!!

Sitten lähdettiin äidin kanssa katsomaan, josko vene olisi vielä mökillä tallessa. Olihan se. Vettä oli myös IHAN RIITTÄVÄSTI.

Sen jälkeen käytiin sienessä. Saatiin hirmuisasti suppiksia, mutta niitä PALJON kuvauksellisempia olivat myrkkysienet:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti