perjantai 7. lokakuuta 2011

syyskuusta lokakuuhun

Noniin! Kaikkea kivaa on tapahtunut :) Olen muunmuassa käynyt ratsastamassa ekan kerran äksidentin jälkeen. Meni ihan hyvin vaikka pitikin kestää kokonainen tunti ja kohti juoksevia heppoja ja kuljin jopa ravia ja laukkaakin! Tunti muuten oli aika järkyttävä kokemus, sillä olin maneesissa neljän tai viiden muun ratsukon kanssa. Oli todella ahdistava tunne kulkea laukkaa muiden laukkaavien seassa, kun pelotti kokoajan että joku tulisi päin. Tottakai se oli sinäsä täysin irrationaalinen pelko, olivathan kaikki muut tottuneita kulkemaan niin pienessä tilassa niin lähekkäin. Mutta tuntematon heppa alla kaikki tuntuu miljoona kertaa pelottavammalta, kun on vielä vieras paikka.

Sitä ennen käytiin Talli Witherslakessa kattomassa meininkejä. Tarkoituksena oli ottaa paljon kuvia hepoista ja lähettää "onnistunut otos" 1.10. mennessä kilpailuun. Ja hitot! Meillä oli Visan kanssa niin hauskaa, että tallilla meni pari tuntia, sitten mentiin paistamaan makkarat luontoon (ahh, Visa toi HYVÄÄ salaattia krutonkien kera!) ja siinä vaiheessahan kello olikin jo niin paljon ettei siinä mitään kuvia enää ehtinyt koneelle latailla! Seuraava päivä menikin ihan täydessä koomassa, olin kait riehunut liikaa edellisenä päivänä ;)Kuvassa siis minä ihan oikeassa laidassa, maassa seisoskelee tallin Pääpahis Johanna, heppa on Kara ja ratsastajasta en tiiä ;)Tuollainen notski myö saatiin aikaan :)Ja tuossa yksi syy, miksi ei pitänyt ihan hirveetä kiirettä lähdön kanssa ;)

Tällä viikolla kävin katsomassa, miten Valoniityn tallilla etenee remontti. Otin Lemmyn mukaani, koska tallille ovat koirat todella tervetulleita ja minusta on kiva käydä paikoissa parhaan ystäväni kanssa.Tallin seiniä oltiin juuri hitsaamassa kun saavuttiin paikalle, joten otinkin Lemmyn välittömästi kiinni hitsaamisen ääniä jo kauempaa kuullessani. Sitten mentiin sisätiloihin katselemaan kun muut tekevät töitä ja riehumaan Matiaksen kanssa. Oli oikein kivaa.Tarhoissa oli ihanan kuivaa, ja hevoset olivatkin puhtaita:Laitoin Lemmyn kiinni auton takatilaan ja jäin höpisemään tyttöjen kanssa, kun he laittoivat hevosiaan tunnille valmiiksi. Matias oli korvaamaton apu läheisriippuvaisen koiran rauhoittamisessa, olinhan jopa 7 metrin päässä!!Minulle on tässä myös käyty asentamassa ilmalämpöpumppu, NYT SE TOIMII!! :)) Tänään käytiin siis osa viimeisimmistä vaiheista läpi - se pitää vielä laittaa toisella tavalla sähköihin kiinni, mutta nyt sitä voi jo käyttää :)Sitten olen myös kirjonut paljon. Pojat KyAMKilla tilasivat trollface-kirjonnat, niin isot kuin vain saa, heijastinpinnalla. NO JUST. :DSitten päätin ottaa härkää sarvista, ja alkaa kokeilemaan tosissani uutta kirjontaohjelmaa, jonka netistä löysin. Oon aika pirun tyytyväinen tulokseen!! :)

Kuvion luomisessahan meni aika kauan (noin tunti) ja sen tekeminen näyttää tältä:
Puhhh, olikohan siinä nyt sitten kylliksi kuvia tälle päivälle?? ;) Oon ihan valmista kauraa tän tietokoneen käyttämisen kanssa...

2 kommenttia:

  1. Ai SIELLÄKÖ te kävitte? Johkuhan on edellisessä elämässään ollu mun työkaveri. Hieno mesta!

    VastaaPoista
  2. Juu siellähän sitä piti kävästä. Oli nimittäin valokuvauskilpailu, ni mikäs sen parempi syy käydä nuuhkimassa mestoja?? ;) Mutta enpä kyllä saanu yhtäkää niin kivaa kuvaa että ois voinu kilpailuun lähettää.. :D

    VastaaPoista