tiistai 1. marraskuuta 2011

Markkinahumua

Eli ensi lauantaina 5.11.2011 on Kotkassa ekat ikinä KÄSITYÖMARKKINAT. Olen osallistumassa Susitaikana messiin. Tänään olen siis yrittänyt epätoivolla tehdä kaikennäköistä myyntiin, mutta mistään ei tule tänään mitään, huomaan. :( Tässä kunnon listauksena:

Kaurapuuro kiehui mikrossa yli, puolet mikron pohjalle. Yrittäessäni pelastaa tulikuuman kulhon reunoilta irrallisimpia kaurapuuroja kupin sisälle tipahti koko kuppi nurin niskoin työpöydälle. Näinpä koko keittiö oli puurossa. Ne olivat myöskin viimeiset kaurahiutaleeni, unohdin ostaa uusia. Luovutin ja söin iltaherkuttelua varten olleita suklaamuroja. JÄI NÄLKÄ. (Kirjoittaessani tätä kello on jo puoli neljä ja mulla on edelleen hirveä nälkä, vaikka söin pitsaa tuossa äskettäin. Aamiainen on tärkeä.) Kirjoessani asioita alalanka puski kankaan päälle. On kovin nättiä, kun yrittää kirjoa vihreää, ja sieltä puskee välillä mustaa sekaan. Tein tosi makeen kuvion, mutta ikävä kyllä ekassa versiossa pieleen meni se, että kaula-aukko oli vähän huonon mallinen mun kirjontakoneeseen joten rintamus pääsi jotenkin livahtamaan kirjontavarren PÄÄLLE ja näinpä etu-ja takakappaleet kirjoutuivat nätisti yhteen. Tokalla kertaa kun kirjoin saman kuvion, oli taas ihan uusia ongelmia, ja kirjonnasta tuli tosi ruma - äkkäsin hetken pohdiskeltuani tämän johtuvan siitä, että kangas oli niin ohutta! Jos kerran samaa ongelmaa ei ollut samassa paidassa silloin, kun etu-ja takakpl kirjoutuivat samanaikaisesti, ongelma liittyy selkeästi kankaan paksuuteen. Tuossa vaiheessa aikalailla lakkasin tekemästä kirjontoja ja tein muita rästitöitä.

Olen tosiaan fiilistellyt, miten nättejä kuvioita tuolla uudella kirjontaohjelmalla saan aikaan. Aiemmin oli jo Talli Witherslaken kirjonta, nyt tein Susitaikakirjonnan (noin 40*40mm):Sitten tosiaan se Wicked, ripattuna UT:ltä:Olen myöskin tosiaan jatkanut tallilla käymistä ja Lemmyn jokapaikkaan viemistä. Kamera on yleesä aina mukana. Nyt on vaan hankalaa kun on kaksi, parhaimmillaan kolme, kameraa. Joskus kun on videokin mukana. Missä ihmeen välissä pitäis saada kuvat ulos kameroista ja järjestykseen???

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti