maanantai 7. marraskuuta 2011

Markkinointia

Vai että sellaiset olivat markkinat. Ihan hyvin oli järjestetty ja päivämäärän huomioon ottaen oli ihan kivasti porukkaa. Sääli vaan, että missasin vähintään 16 työtuntia kun piti maata pari päivää flunssassa sängyn pohjalla.. Myöskään en ollut ihan hehkeimmilläni markkinoilla myyjänä, olisi varmaan saanut vähän enempi myytyä jos olisi edes hymy irronnut, mutta siinä päänsäryssä ei kyllä ollut mitään toivoa moisesta. Kuvia markkinapöydästäni:
Positiivisin juttu, joka jäi markkinoilta käteen, oli sunnuntaina järjestäjiltä tullut meili: siinä meilissä järjestäjät avasivat omia fiiliksiään markkinoista, ja kertoivat järjestäneensä kyselyarvonnan asiakkaillemme. Sieltä oli tosi hyvä lukea risuja ja ruusuja ja muutenkin kuulla palautetta YLEISÖLTÄ. Oma kojuni kun jätettiin niin tyystin rauhaan etten oikein kerennyt asiakkaiden kanssa vaihtamaan kuulumisia... Sääli siis, kun en kerennyt heppaturmani, uuden duunini ja flunssailuni aikana tehdä niitä mummoystävällisiä tuotteita, joita suunnittelin myyntiin tekeväni. Noh, jäin sentään juuri ja juuri plussan puolelle, joten ei se nyt ihan huonosti mennyt. Ensi vuonna paremmalla varustuksella mukaan, luulen! :)


Sitten ajattelin vähän näyttää kuvia työtilastani, sillä sellaiset kuvat muiden sivustoilla saavat aina minut ihan säteilemään ideoita :)Ja sitten vielä kaikki mitä olen saanut parin kuun sisällä aikaan. Sori, kesti hetken ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti