maanantai 21. marraskuuta 2011

Sushiseuraa

Noniin. On ollut oikein kivaa taas viimeisen viikon ;)

Projektista:
Sain viime viikolla tehtyä viimein hupparin, joka on odottanut tekemistään nyt vissiin vuoden. Sen kanssa on tullut milloin mitäkin mutkia matkaan, joten lopulta vain lakkasin välittämästä siitä ja laitoin sen "to do"-kasaan. Viimeinen niitti oli se, kun olin unohtanut leikata siihen hupun, enkä jaksanut alkaa leikkelemään uusia paloja vaatteeseen, johon en enää uskonut. Noh, viimein leikkasin siihen hupun ja tein resorit itse neulomalla. Sain siis hupparin viimein valmiiksi ja käyttöön, ja se onkin itseasiassa oikein loistava. :) Lasken toiseksi projektin valmistuneeksi asiaksi mekon, jonka tein kaavoista asti itse. Eli projektin ekan viikon kaksi vaatetta ovat ommellut, tosin en ole vielä saanut kuvattua niitä. Vaikkakin, tämän postauksen kuvissa vilahtaa kylläkin uusi hupparini.

Tosiaan viime viikon sunnuntaina kävi Satu täällä koiransa Ruskan kanssa. Käytiin hyvällä lenkillä tuolla savisessa maastossa (joku on katsonut asiakseen kaivaa koko pirun Honkalan pururadan ylös..) ja tehtiin pitsaa ja katottiin Gilmore Girlsejä ja mietittiin mitä kaikkea olisi kiva tehdä. Siinä sitten tilattiin Shrink Plasticia eBaysta. Sehän tulikin, Briteistä kun tilattiin, jo muutamassa päivässä. Eilen sitä siis pääsi jo kokeilemaan. Koska emme osanneet hahmottaa täysin kuinka pieniä paloja lopulliset tuotteet olisivat (tiedettiin että se kutistuu 7 kertaa pienemmäksi ja 7 kertaa paksummaksi), tehtiin kokeiluerä vähän huonommilla tusseilla. Lopputulos kyllä miellytti! Kuviot, joita tehtiin, olivatkin noin senttimetrin leveydeltään! Niistä tuli iiiihan pieniä :) Tein kyllä yhden suuremman, josta tuli joku kolme tms senttiä läpimitaltaan, seittikuvio (näkyy kuvassa). Tosiaan ei ollut jostain syystä kuin pinkkiä shrinkydink muovia myynnissä, niin piti ostaa sitä. Hyvä jumala, miten pinkkiä se on.. :DSitä ennen tosin käytiin upeassa auringonpaisteessa ennen auringonlaskua lenkittämässä koirat. Jopa Tommi ja Viki uskaltautuivat mukaan, vaikkakin Viki tykkäsi enemmän pyöriä meidän ihmisten jaloissa, ja ihan syystä. Ruska kun vähän pelotti, ollen iso koira ison kuonon kanssa ja kaikkea ;) Loppulenkistä Vikikin tosin jo tuli uskaliaammaksi. Oli oikein kivaa :)

Sitten tosiaan heti lenkiltä palattuamme haettiin puita että sai takan päälle (laitoin ilmalämpöpumpun pois päältä) ja pistettiin sushiriisit tekeytymään. Saatiinkin itseasiassa oikein hyvää sushia tehtyä, vaikkakin olisi sitä varmaan paremminkin voinut onnistua kääryleiden teossa ;D Mutta riisipallot kestivät kasassa syömistä, mikä on enemmän sanottu kuin mun viimekertaiset riisipallot. Olen parantanut! Plus, nyt oli melkein ilman neuvoja... Yksi paniikkipuhelu piti tottakai soittaa Matiakselle ;)Ilta oli varsin pitkä, vaan ei tylsä. Valvottiin johkui kahteen asti. Siinä piti siis tehdä vielä sipulileipää ja muffinsseja sushin jälkeen.. ;D Sipulileipä takassa, tottakai.

Niin, ja. Minulta ostettiin ensimmäinen kirjontakuvio Etsystä jo nyt. Whoo! :) Ainiin! Ollaan muuten Susitaikana taas Ofelia Marketissa Helsingin Gloriassa 10.-11.12. eli sinne kaikki vaan katselemaan ja ostelemaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti