keskiviikko 14. joulukuuta 2011

Ofelia Market ja muutama päivä sen jälkeenkin

Ofelia Marketissa oli tosiaan paljon kaikkea ihanaa nähtävää, kannattaa olla surullinen jos ei päässyt ihastelemaan juttuja! Muotinäytöksetkin olivat ihan jees, mutta ikävä kyllä en päässyt niitä juurikaan pällistelemään. Olinhan kokoajan kiinni myyntipöydässäni. Minulla oli kyllä hetkellisesti apuna Satu:Satu kuitenkin esim sunnuntaina onnistui nukkumaan niin pahasti pommiin, että muotinäytökset olivat jo ohi hänen saapuessaan paikalle. Onnekseen Satu toi minulle Mäkkipullan, enkä aivan syönyt hänen päätään irti. :D

Kaikkea kivaa kuitenkin löytyi, erityisesti pidin yhden tytön sarvista:Ja naapurini olivat aivan loistavia tyyppejä, sekä vastapäinen naapurini Tampereelta:että vierustoverini, hänkin ilmeisesti Tampereelta (sellainen mielikuva jäi kun kuulin vierustoverin keskusteluja jonkun tuttunsa kanssa). Hänen pöydästään ei ole kuvaa, olivat erilaisia koruja. Ehdotin luomaan oman Etsy-shopin.

Tässä oma kojuni:

Onnekseni Satu kuitenkin tuli sunnuntaina sellaiseen aikaan, että pystyin menemään Workshoppiin kokeilemaan steampunk-henkisen asusteen tekoa. En halunnut tehdä hattua, tein itselleni pääkoristeen. Menin workshoppiin Sallan kanssa, ja hän saikin tosi hyvintehdyn näköisen tuotteen aikaan, tai ainakin melkein. Aika aikalailla taisi loppua hänellä kesken, toivottavasti tuotteesta tulee joskus valmis!

Vierustoverini, tuntematon tyyppi, oli myös jonkunsortin nero ja kätevä käsistään. Tuli ihan pikkuisen osaamaton olo, kun tyyppi sai jossain 10min pyöräytettyä tollasen:ja jatkoi siitä sitten tekemään minisilinteriä. Pöh, moiset monitaiturit!

Hain tosiaan Helsingissä käydessäni eksältä ihastuttavan uuden työkoneeni, pikkuinen MacBook XP:llä... Joo, se oli lähes ilmainen, siksi. ;D Ja siis siksi, etteivät kirjontaohjelmat toimi Mac OSXllä.Siihen oli pakko ostaa kauniskaunis oma hiiri, vaikka tuunkin tod näk käyttämään aika paljon myös piirtopöytää tämän kanssa. Mutta ahh, hiiri on söps :)Maanantaina töistä palatessani minulle oli myöskin tullut posteljoonilta ihana lahja, toinen tilaamani ompeluaiheinen kirja. Tällä kertaa The Bag Making BibleKirjan miellyttävin ominaisuus on, että siinä tulee esittelemistään laukuista kuvien ja kirjallisten ohjeiden lisäksi kaavat OIKEASSA KOOSSA:Löysin perjantaina kierrätyskeskuksella käydessämme maailman täydellisimmän uuden pöydän kirjontakoneelle. Se kun on tällä hetkellä entisen jatkopalallisen ruokapöydän päällä, ja jatkopalan takia pöytä pomppii ihan uskomattomalla tavalla kirjontakoneen alla sen nakutellessa kuvioita kankaaseen. Pöydän hakukin oli melko eeppinen matka, kun kaikkien mielestä "pitää etsiä poikia kantamaan" pöytä mun autolle. Noh, jaksoin ehkä 2min odotella että jos joku tulee auttamaan kantamisessa, sitten nostin sen itse kahden patjan alta jonkun sängynrungon ja pöydän tms päältä ja kannoin sen halogeenivalaisimen ohi kapeata käytävää ovesta ulos. Ei se nyt NIIN vaikeeta ollu???? Pahempi on se, ettei pöydälle ole just tällä sekunnilla paikkaa työhuoneessa, sillä siellä on aikamoinen kaaos. Pitänee ensin purkaa tietokonepöytä alta ja siivota siellä ennenkuin tuon kirjontapöydän saa sinne laitettua... Mutta ainakin on motivaatiota saada se tehtyä, sillä tällä hetkellä pöytä on......Maanantai-iltana käytiin Satun kanssa Soolossa.. Tai siis ensin käytiin tallilla Marikan ja Satun kanssa (ne haluu alottaa ratsastamisen ja suosittelin Valoniityn tallia), sitten vietiin Marika kotiinsa, lähettiin kattomaan millaset pikkujoulut Backroomissa oli. Liikaa meteliä ja liikaa juomaa, todettiin, ja vaihdettiin Sooloon. Siellä olikin vain muutamia meidän lisäksemme, saatiin loistavat kaakautja hyvät naurut biisien nimistäSitten vielä loppukevennykseksi voisin kysyä: Teenkö muka liikaa mustia vaatteita, kun nämä saumurilankakerät ovat ostettu samaan aikaan?HUH. Luulin, etteivät kuvat koskaan loppuisi! Viimeinkin ne ovat tässä. Niin joo, lisäsin muuten itseni DeviantArttiin, http://amambient1986.deviantart.com/. Poistin myös toimimattoman nettikaupan Susitaika-sivuilta, ja siirryin Etsy-aikaan. Toivoisin, että suomalaiset osaisivat käyttää Etsyä tai edes älyäisivät meilata mulle, jos tahtoisivat jotain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti