sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Opheliac

Okei, nyt ei oo onnistunu oikein. Oon kyllä tehny juttuloita mun kankaista, mutten oo saanu ensinnäkää kuvattua niitä, enkä myöskään tehtyä niin suurella vauhdilla kuin piti. Oon tosin tehnyt nyt Ofelia Markettiin mun kangasvarastoja käyttäen bubun (neulatyyny tai lelu/koriste), pari pipoa korvilla ja irtohihat. Ainenki. Voi olla et muutaki, en muista. Bubu, josta joku asiakas oikeesti ois halunnu KOIRAN LELUN! Noh, mun nää lelut on täytetty sillä ihanalla valkoisella matskulla millä lelut yleensäkin, joten kehotin hankkimaan koiranlelut muusta matskusta, tuo kun voi aiheuttaa suolisolmuja. Myinkin tyypille sitten tekemäni solmulelun pikkuhintaan :) Tässä kuitenkin BUBU:Sitten käytiin tuossa viimeviikolla viimein Maretariumissa. Oon halunnu käydä siellä siitä asti kun sellainen Kotkaan tuli, mutten oo saanu aikaseks. Ei yksin oo kiva lähtee. Joten, kun Satu sanoi FBssä olevansa menossa, tungin mukaan. Oli ihan loistavaa, ja ilta jatkuikin loputtomiin (keskiyöhön tms) hyvässä seurassa kaikesta keskustellen.

Meitä kummastutti Maretariumissa lähinnä käärmeenpoikaset, jotka olivat maailman lutuisimpia:Sitte jättirapu oli aika pirun pelottava monen mielestä, minusta näytti vain hyvänmakuiselta. Oh, well... Se söi jotain silakanpyrstöä tms, mulla on ihan videotakin sen liikkuvista hetuloista! (Ei ole hetulat ravulla)Sitten siellä oli vielä sampia. Liikaa liian pienessä altaassa. Yksi oli menny ihan kalpeeksi siitä, kun niille oli viskattu joulukuusi altaaseen!Ja sit oon tosiaa tehny juttuloita tonne Ofelia Markettiin myyntiin. Leikin shrink plasticilla ja magneettiläpysköillä, was fun!! Ja mielestäni ihan jees jälkeä :)Nii ja kun tilasin muutamia kirjoja, niin saapui Dressmakers Technique Bible. Tosi kiva kirja näin ensivilkaisulla. Luin sitä vissiin pari tuntia, katsoin kaikkia vinkkejä ja mietin mitä ompelisin itse ym :) Kello oli jo jälkeen puolenyön, siksi jaksoi ihan lukemalla lukea tuollaista opasta.

Matka Ofelia Markettiin oli ihan uskomaton. Se sää, missä lähdettiin pe-iltana ajamaan Kotkasta ei ollut edes hauska! Onneksi seura oli hurttia ja kuunneltiin vaan musaa ja laulettiin Satun kanssa Helsingin rajan ohitettuamme Emilietä ihan täysillä autossa. Teemu-parka, kun matkustajana joutui kuuntelemaan :D

Sitten tietysti voi mainita sen, että nukkumapaikka jonne piti päästä peruuntui. Siellä olisi ollut autokuljetus aamulla Gloriaan, kun täyden Ikea-kassin kanssa bussissa liikkuminen mietitytti. NO EI SITTEN. Sit mentiin luottomiehelle nukkumaan, mikä taas tarkotti ettei saanut autoa lähelle. Tein johtajaratkaisun ja jätin Ikea-kassin autoon ja auton parkkiin Haagaan ja yöksi Kallioon. Kuitenkin Ofelia Market alkoi vasta klo 12. Arvioin kuitenkin pahasti väärin sen, kauanko menee aikaa hakea kassi ja mennä Ofelialle. Jep. Siinä kestää yhtä kauan kuin kulkea Kotkasta Helsinkiin autolla. Aivan uskomatonta kun sitä ajattelee. Ensitöikseni myöhässä Ofeliaan mennessäni onnistuin pöydän kasaamisoperaatiossa tiputtamaan lasisen pullon, joka olisi mennyt myyntiin, lattialle. Sirpaleita oli KAIKKIALLA. Muutenkin päivä oli juurikin sellainen, että heti kun kuvitteli että vähän paranee, niin jokin ongelma ilmaantui. Noh, nyt ollaan elossa täällä kämpillä ja kaikki vaikuttaa olevan ihan jees :)

Ofelia marketissa oli taaskin ihan yhtä kivaa kuin viimevuonna, kun tuli heitettyä paljon läppää kaikkien kanssa. Tai noh, toki tänä vuonna otti päähän paljon enemmän kuin viimevuonna, mutta siis jos kokonaisuutena katotaan niin ihan jees!Ainiin. Paskempi juttu, joka myöskin aiheutti harmaita hiuksia: mun kirjontakone MENI RIKKI. Se ei tee enää mitään. Neula kuulemma väärässä asennossa. Sen jälkeen kun koitin uudelleenkäynnistystä oli jokin "wiper" myös väärässä asennossa. Hoo-Ray. Noh, se on alle vuoden vanha ni toivottavasti menee ees osa korjauksesta takuuseen. Mitä. Hittoa. :( Onneksi löytyy nurkista vielä vanha uskollinen Husku. Perjantaina sitä käyttäesäni vaan yhtäkkiä muistin miksi vihaan sitä niin paljon.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti