torstai 12. tammikuuta 2012

truant

oon ihanasti vältelly kaikkea stressaavaa tässä pari viikkoa. olo on uudestisyntynyt. nyt pikkuhiljaa taas palailen tekemisen maailmaan, mutta voin todeta että on ollut kyllä maailman paras joululoma. loppuvuonna 2011 solmitut ystävyydet tulevat kyllä kantamaan minua vielä pitkälle, sano mun sanoneen. uudenvuoden merkeissä voinkin todeta, että vuosi 2011 oli kaikin puolin kamalin kokemani tähän mennessä, joten luotto tätä 2012 kohtaan on kova, odotukset ovat suuret. sillä ainoa suuntahan on ylöspäin. ;)

tässä nyt siis kävi sellai ihanasti että kerkesin nukkumaan hetken, sitten tekstari herätti, pari tuntia jaksoin pyöriä sängyssä mutta en enempää. nyt siis teen kaikkea mitä mieleen sattuu jotta saisin vähän väsyneemmän olon. joten miksei blogattaisi, kuvia on kertynyt taas. oon ottanut innolla kuvia ihan kaikesta mahdollisesta ja mahdottomasta. kuvien taso on hyvinkin vaihteleva, mutta aiheena on aina jokin itseäni kiinnostava.

esim, tällä hetkellä ikävöin näitä silmiä ja näitä käsiä:

vieressäni mulla on tällänen, se on siis väsynyt porokoira jos joku ei tunnista...meillä oli kivaa haminassa karaokessa. mentiin sinne tompurinmäkeen. haha! ja siksi, että siellä oli tuttu vetämässä karaokea. siellä on kyllä aina vähän ikävän pitkät jonot, ei pääse laulamaan..

get it? koska SE ON HB!! hähähähä. joo, piirtäjähuumoria. ei tartte tajuta.

satun kanssa ostettiin sitten emilie autumnin keikalle VIP-liput. hihihi. sitä juhlistettiin sitten haminakaraokella, ja sen jälkeen tultiin mun luo ja laulettiin vähän toisenlaista karaokee. EA:lla on jopa pari "karaokeraitaa" youtubessa, hauskaa! vedettiin tolla oikeella vahvarilla ja kahdella mikrofonilla ihan täysillä bohemian rhapsodyä. ei se hyvält kuulostanu, mutta... :D

eräänä toisena iltana meillä oli poikien kaa tosi kivaa kö mentii sams pubii karhulaan ja pelattiin chez greekiä. se on chez geek mutta nörttien sijaan hahmot ovat opiskelijoita. toimi jotenki ihan superhyvin kun kaikilla kyamk-kokemusta. läppää lensi rajusti. sitten viskasin poikia amarilloon ja menin kotiin duusaa safkaa hyvässä seurassa.sitte isi ja pari muuta piti viiä helsinkiin. maisemat olivat aivan mielettömät koko matkan ajan, aurinko paistoi täydeltä terältä ja oli ihan uusi pakkaslumi. ohhhh!menin samalla reissulla viskaamaan veljelle kännykän, ja sepäs tekikin mulle loistavaa ruokaa ja kertoi paljon hyödyllisiä vinkkejä hyvän leivän tekoon. oli jälleen kerran aivan loistavaa. ha! täydellinen taikina, josta täydellinen pitsa (veljen savustamaa lohta, miniluumutomaattia, juustoja ja päällä rucolaa(ei kuvassa)):


nonii. nyt vois vaik kokeilla uudestaa nukkumist. onhan täs sentää jopa neljä tuntii aikaa nukkua.....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti