maanantai 7. toukokuuta 2012

Bloodbuzz Ohio

Onpas taas kulunut pitkä aika, kun olen päivittänyt juttuja. ÄH! En osaa. Toiminimelläni oli siis tosiaan Designlauantai Cafe Bertassa 28.4. ja siitä kerron tarkemmin sille varatussa postauksessa. Jonka varmaankin kirjoitan Ihan Kohta ;D Oli sinänsä nihkeä ajoitus, että tosiaan muunmuassa koira kuoli juuri samaisena viikkona. En siis saanut juurikaan uusia asioita tehtyä Designlauantaita varten. Ei sinänsä haitannut menoa, ja veinkin lähinnä vaatteitani sinne näytille.

Viikolla 16 lähetin kitaristille sukat, jotka sain valmiiksi. Se ohimennen sovitti toista valmiina ollutta sukkaa ja sanoi että se sopii. Joten päätin antaa ne hänelle. Tietysti vähän koristeltuina... Taidan jatkossakin vain kirjoa käsin neuleisiin juttuja, kirjoneuletta en vieläkään ole onnistuneesti saanut tehtyä.. :(Designlauantaita edeltävänä viikonloppuna kävin Jkylässä taasen kääntymässä. Oli oikein hyvä viikonloppu! Ilmestyin ilmoittamatta kitaristin ovelle ja yllätys oli melkoinen >:) Sitten, koska kitaristilla oli treenailuja, lähdin kaupungille käpöttelemään koiran ja kaverin kanssa pariksi tunniksi. Yritettiin löytää Aatoksenkadun koirapuisto, mutta tämä osoittautui arvattua hankalammaksi tehtäväksi. Seuraavana päivänä lähdettiin kitaristin kanssa tallustelemaan uudelleen koirapuistoa kohden, eihän sinne ole kuin muutamia kilometrejä. Tällä kertaa löydettiin koirapuisto! Aatoksenkatua piti jatkaa kahden kerrostalon välistä hiekkatielle ja hiekkatietä vielä jonkun matkaa.. Sitten kierrettiin vielä ihanasti soramontun kautta sinne. Mielestäni ihan validi ratkaisu.

Matkalla piti pysähtyä hetkeksi neulomaanKoirapuistossa oli hyvät meiningitKotiinpäin lähtiessä aurinko alkoi jo laskea..

Työpäiviä designlauantailta söi myös se, kun kävin taluttamassa heppoja Kotkan maaseutumarkkinoilla. Piti vähän käydä keräämässä rahaa meidän heppayhdistykselle.

Käytiin koirien ja Satun kanssa myös istuskelemassa Café Bertassa (Ruotsinsalmenkatu 18, Kotka), sitä ennen koirat saivat juosta Palotorninvuoren koirapuistossa, tai Goottikoirapuistossa, kuten me sen tunnemme. Nimittäin, aita tässä puistossa on painavaa, mustaa rautaa JA puistosta löytyy hirttoköysi. Melko goottia.Kaikenkaikkiaan, elämä rullaa mallikkaasti. Mitä nyt en keksi millään, minne olen hukannut tammikuun ostokuittini.. Pitäisköhän ihan oikeasti alkaa harkitsemaan sitä kirjanpitäjän hankkimista..?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti