maanantai 7. toukokuuta 2012

Markku Metso @ BerttaBertassa senkun tapahtuu! 4.5. aloitti näyttelynsä Markku Metso. Hänen upeat graafiset työnsä ovat Bertassa 29.5.2012 asti näytillä - JA OSTETTAVISSA! Jos pidät taiteesta muttet ole varakkaimmasta päästä, voit ostaa kuvia POSTIKORTTEINA 1,5e/kpl. How nice! Ja minähän ostin. Ja pakko ostaa muutama lisää, ei tästä tuu muuten mitään.

Itse Metso miettimässä jotain hienoa:Itse saavuin paikalle hieman myöhässä. Kutsussa luki avajaisten olevan 15-18, mutta klo 17 oli jo soitot soiteltu. VÄÄRYYS! Aikainen mato ja sillai. Tässä kutsu, sanasta sanaan:

Taidenäyttelyä puskee. Kuvia katsottavaksi silmällä ja avajaisissa äänitaidetta kuunneltavaksi korvalla. Kuvat tarjoilee taiteilija Markku Metso ja äänet esittää Riders Of The Lost Current ( Jonne Pitkänen & Markku Metso)

Joten elämyksiä olisi ollut vieläkin enemmän, mikäli olisin ollut aiemmin paikalla. Noh, eipä tuo mitään. Siellä oli vielä After Eight-suklaita, uskomattomia hedelmäjuomia ja hemmetin hyvää seuraa. Nauroin ratketakseni, ja niin muuten ne muutkin. It's not me, it's you.Kaunis baarimaikkumme Hanna-Elina piti kaikki juomissa muistaessaan, ja teki mielettömiä kokeiluita viinin, jääpalojen ja hedelmien kanssa. Uskomattomia makuelämyksiä, varmasti. Itse otin peruspissiksenä vissyä limellä ja appelsiinilla. Ha! Kuuma siellä oli taas, kun koko päivän isosta ikkunasta paistoi sisään aurinko. Näinpä jotkut janoiset jopa pyrkivät saamaan viilennettyä viiniä JÄÄPALOJEN avulla. Khyllä! Me olemme thaiteilioita, meidän ei tartte miettiä mitä muut miettii.Ja niin siis se itse näyttely? Noh, se oli mykistävä. Ja kikatuttava. Ja upea. Minä nautin, nauti siekii! Berttahan on siis Ruotsinsalmenkatu 18:ssa, ja auki aikalailla 12-18 varmuudella. Ainakin ulkona lukee, että se on 20een asti.. En tiedä! Kuvat olivat ihania graafisia pläjäyksiä, joista kylläkin tuli olo että olen nähnyt jotain sen tyylistä joskus. Japanista kiinnostunut ystäväni sanoi, että eräässä kuvassa on selkeä viba jostain japanilasesta taiteesta. En nyt sen enempää osaa sanoa. Voin kysyä kaverilta, mitä se oikeastaan silloin sanoi. Minä sanoin koko illan aikana lähinnä "IIIH!" ja "IIHIHIHIHIH". Sainkin ystävälliseltä Herra Metsolta ilmaiskappaleen postikortteja, kun olin niin innoissani siinä olevista olennoista.

Koska liivipukuinen olento tykkää soittaa triangelia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti