perjantai 25. toukokuuta 2012

Pari viikkoa taas takana.

Ei ehdi tekemään mitään. Ihan uskomaton tunne, kun on tottunut siihen että on 3-5 vuoroa viikossa ja ne ovat 4-6 tunnin mittaisia ja yhtäkkiä onkin 5-6 vuoroa viikossa ja ne on 6-9 tunnin mittaisia. Pää ei ihan oikeasti meinaa kestää. Ei tässä muuten, mutta ihan oikeasti olisi kiva jos kerkeisi tekemään omia asioitaan. En ymmärrä ihmisiä, jotka selviävät ihan oikeista päivätöistä. Tosin, niillä harvemmin on sitten ihan näin paljon kaikkea kuin minulla (ts en lähinnä ymmärrä miten voisi pyörittää firmaa samalla kun on jossain muualla päivätöissä, mutta niinhän varmaan aika pirun harva tekee, ja jos tekeekin niin todella lyhyen aikaa..) Tämä stressin määrä on melko sietämätön.

Minulla on täällä seuraa! Minu mies muutti kesäksi nurkkiin. Tein sille oman musiikkihuoneenkin :) Se voi paeta sinne soittelemaan, kun itse pakenen omaan huoneeseeni kirjomaan. That's the deal. Nyt tekee mieli paeta miehen luo, sillä ensimmäinen kirjonta ei onnistunut siksi kun kangas ei ollutkaan juuri kohdallaan vaikka piti olla ja toisella kerralla on näemmä ollut jotain häikkää osassa kuviota langankireyden kanssa. En tiedä, onko ongelma tuo lanka vai tuo neula, sillä muistan että kyseisellä langalla on kyllä käynyt sama TODELLA usein.

Hain siis tosiaan miehen tuossa muutama viikko takaperin Jyväskylästä. Oli aika jännää, lähdin nimittäin hakureissulle ilman koiraa. Pitkään mua harmitti, kun Lemmy piti jättää vanhemmille hoitoon "ilman kunnon syytä", mutta lähtöpäivänä ei harmittanut. Auto oli nimittäin niin täynnä kaikkea, että koiralle ei olisi yksinkertaisesti ollut turvallista paikkaa matkustaa.Teemu paketoi varsin hienosti pyörän auton peräkoukkuun kiinne. Ahh, komia miäs. Ja oikein näppärä. Piti pysähtyä muutaman kymmenen kilsan jälkeen sitomaan etupyörä uusiks :)Ennen muuttojuttuja käytiin kuitenkin katsomassa millaisella yliopistolla mies oikeastaan häröää. Siellä oli varsin kaunista arkkitehtuuria, esim tykkäsin tästä kaiteesta kovin:Leikittiin ihania keharikavereita siellä yliopistolla sitten, mie juoksin miehen perässä ja härösin.. jess.Jos on kerran paikka nimeltä "ryhtilä", niin sen edessä pitää näyttää millainen ryhti löytyy!Löydettiin myös paikka, joka näytti lähinnä hylätyltä nistien kodilta, suoraan yliopiston takana. Siellä kävi kyllä yksi kappale koiranulkoiluttajia, kun oltiin siellä. Aurinko paistoi varsin kivasti, mutta oli kylmä ja meillä oli ehkä vähän liian vähän päällä (koska aiemmin oli tullut niin kovin kuuma kun oli pukeutunut hyvin). Näin ollen Teemu näytti aikalailla hullulta tappajalta johdattaessaan minut pöpelikköön..No, sitten käytiin juomassa kaakaut rannassa, paikassa joka oli viimeksi siellä käydessämme kiinne. Joskus kun jäillä pystyi vielä kävelemään, käytiin rantsussa ja katsottiin kuinka kiva kahvila siinä oli. Aukaisi ovensa taas Vappuna. Näitä rantajuttuja, jotka on aina talvikauden kiinne. Jep. Hirmuhyvää kaakauta, jossa oli oikeita suklaanpalasia. Ja seurakin mitä mainiointa.Rantsussa kuitenkin iski uskomaton allergiakohtaus minulle, ja piti lähteä hakemaan apteekista lääkkeitä. Minulla kun ei ihan mikä hyvänsä lääke nykyään tunnu tehoavan, vaan pitää olla jotain tiettyä allergiaan. Argh. (en siis voinut ottaa Teemun omia). Apteekin edessä seisoi mahtava patsas:Noh, mutta se siitä Jyväskylän reissusta. Siirrytäänpä Kotkaan. Minä nimittäin kuulin miehestäni pelottavan paljastuksen: ei ollut tehnyt koskaan itse makaroonilaatikkoa!! Piti korjata asia. Tässä Teemun eka makaroonilaatikko (enkä ollut siis paikalla auttamassa, se teki laatikon kun olin töissä!) - tuli hyvä :)

Oon tehnyt ihanan paljon kaikkia taiteellisia hömpötyksiä. Tässä muutama, meni kaverille synttärilahjaksi:Sitten vähän läheisempiin aiheisiin. Käytiin tällä viikolla Lappeenrannassa. Siellä oli MAHTAVAA. Oli rentoa, letkeetä, lämmintä, aurinkoista.. Ahh <3 Meinasin tosin saada parikin kassaneitiä sekoamaan. Coffeehousen myyjätär ei ollut mielissään, kun en älynnyt pyytää henkilökunta-alennusta ennen kuin hän veti korttini läpi. Kun meillä se tulee automaattisest, sirusta! :D Noooh, ei se mitään. Pitää kuitti osata peruakin. No mutta! Me tehtiin kaikkea kliffaa. Esim, otettiin hieno kuva mein varjoista. Teemulla on olkapäällään lemmikkilepakko.Myö kiivettiin valleille..ja nähtiin keskustassa jänis:Lappeenranta oli ihana, ja tekisi mieli käydä siellä useammin. Tekisi mieli käydä niin monessa paikassa, etenkin kun nyt on seuraa, jonka kanssa oikeasti kestää olla autossa ilman musiikkia (WHOA!).

Vähän jänskättää, kun 6.6. on valintakokeet (tradenomi, Kouvola). Sain LPRn reissulla luettua tosi tosi paljon niihin, onneksi se kaikki oli jo vanhaa juttua. Se on jännä, en keksi miksi en pääsisi kouluun, mutta silti pelkään etten pääse. Outoja turhia pelkoja.

Käytiin myöskin Teemun kanssa Metsäkylän Urheiluratsastajien ekoissa harjoituskisoissa pitämässä buffettia pystyssä. Oli tosi kivaa, mutta UNOHDIN KAMERAN. Ai että kun juilii! Olisin halunnut saada edes yhden hyvän kuvan sieltä, mutta ehhhei. Monella oli kyllä kamerat mukana.. Nooh.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti