keskiviikko 12. syyskuuta 2012

paljon jäänyt kertomatta

aloitin muuten bloggaamaan opiskelustani kyamkissa. aiheesta voi lukea www.koskakyamk.blogspot.fi. päivittelen tunneilla lähinnä, sillä on käytössä aikaa ja wlan. useimmiten saan blogiin myös erilaisia kuvia, tänään tosin jätin kaikki piuhat kotiin - ärsyttävää! onneksi 4h hypärillä kerkee tekemään vaikka pari ihmettä ;)

mitäs kaikkea olen jättänyt bloggaamatta? no kaiken.

kävin tosiaan siellä Dark Marketissa Tampereella. Tunnelma oli varsin penseä ja pimeä, mutta naapurikojun tyyppi oli sentään kiva. hän onkin käynyt huutelemassa täällä blogissani ja jättänyt oman bloginsa osoitteen. hän myös laittoi kuvani omaan blogiinsa, hii! :D kyseessä on varsin taiteellinen persoona, joka itseasiassa piirsi lohikäärmeen minun piirustusvihkooni ;) tässä hänen bloginsa, jos ette kommenteista ole bonganneet: http://rockteraptor.blogspot.fi/

ystävät olivat korvaamattomia Dark Marketissa, jossa olisi ilman heidän käyskentelyään tullut tappavan tylsää. Turkka myöskin auttoi kasaamaan edellisenä iltana Ikeasta ostamani vaaterekin, mistä olen ikuisesti kiitollinen. helpotti kovasti oloa, joka oli todella flunssainen ja nuutunut (allergiaa!).

sitten pääsin ihanalle ex tempore-reissulle Helsinkiin, kun isi meni lentokentälle ja liftasin kyydin. Piti tosin herätä ennen kukonlaulua maanantaiaamuna, mutta sehän ei haitannut, sää oli vallan mainio.
kävin myöskin torilla, kun sellainen sattumalta oli auki! ehhanaa :) mansikoita tuli napattua mukaan, ja myöhemmin vielä salaattiaineksiakin. kuvan ateria oli järkyttävän kallis välipala noin puoli kahdeksalta Hakaniemen hallissa yläkerrassa. tee oli ihan järkyttävän hintainen tuon kokoiseksi! kävin myös  Punaisessa langassa ostamassa asioita, jotka olivat käsittämättömän kalliita. mutta kai Hakaniemen hallissa on melkoisen kallis vuokra, hyvällä paikallahan se on.....kävin myös moikkaamassa vanhaa tuttua Tapsaa, kun olin herännyt niin aikaseen että tuskin olisin jaksanut hereillä ratin takana jos en olisi vähän käväissyt nukkumassa. siellä tein itselleni tomaatti-mozzarella-salaatin :)Tapsalle mennessä alakerran naapurin ovessa oleva "ei mainoksia"-kyltti herätti minussa hilpeyttä..


käväisin myös Meripäivillä hillumassa kojussa. lupailin auttaa Digarin tyyppejä kojunsa kanssa, mutta ei minusta suuremmin apua ollut. olin lähes koko ajan toisissa töissä tai käyttämässä koiraa ulkona ym ym. unta ei tullut meripäivillä kauheammin. muutenkin se oli melkoinen antikliimaksi. eniten ehkä ärsytti se, kun säännöissä luki että pitää olla torstaina klo 9 mennessä teltta kunnossa - joten mentiin kuudelta laittamaan telttaa valmiiksi. kukaan meidän lisäksemme ei noudattanut tätä sääntöä, ja se otti päähän. oltais mekin voitu nukkua pitkään!! järjestäjät olivat myös hyvin epäystävällisiä ja tietämättömiä. yleinen fiilis oli todella lattea, mikä on sääli kun kyseessä kuitenkin juhlavuosi, 50. Meripäivät!!maisemat Meripäivillä kuitenkin olivat silmiähiveleviä. otin paljon kuvia iltaisella meidän kojun vierestä. lempparimaisemani ehdottomasti oli suuri purjevene, jonka mastojen takaa näkyi iso, valkoinen kuu :) kuva ei tietenkään tee oikeutta.


olen myöskin saanut uusia eläinystäviä, äitille tuli kultasennoutajan pentu (joka ei näin syyskuuhun mennessä ole enää mitenkään pieni!) ja kaverin heppaa, Nappia, on tullu vähän rapsuteltua. oon kyllä maailman huonoin heppatyttö ja käyn liian vähän tallilla.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti