tiistai 19. helmikuuta 2013

Nätkärlek

Kaveri linkitti Facebookissa uutisen, jossa kerrottiin aktiivisten, poliittisten naisten kokemasta nettivihasta. Siellä oli ajatus nettirakkaudesta: kehutaan jotakuta netissä joka päivä. En tietenkään ala joka päivä fiilistelemään, mutta voisin vaikka välillä kertoa hienoista tyypeistä.

Ensimmäiseksi voisin vaikka ottaa erään naisen, josta tuli minulle tärkeä vasta kun tapasin hänet kasvokkain. Kyseessä on Emilie Autumnin "taustatanssija/-laulaja" Veronica Varlow. Hän on upea ja voimakas nainen, jolla on ihailtavan positiivinen ote elämästä ja ystävällisyyttä jaettavaksi kaikille. Kyllä, olen saanut häneltä halin ensitapaamisella ;) Keskustelimme pitkään siitä mystiikasta, joka on laivaristeily. Fun times were had.

Hänen internetsivunsa ovat täällä, ja hänen bloginsa löytyy tästä. Blogissaan hän kirjoittaa ihanista asioista, ja suosittelen sen lukemista aivan kaikille. Etenkin heille, joiden kannattaisi prepata englanninkieltään - on kiva opetella kieltä lukemalla kiinnostavaa tekstiä!

Naisessa hienointa on se tapa, millä hän levittää positiivisuutta ympäristöönsä. Harva ihminen on samanlainen valopilkku kaikkien niiden elämissä, joita hän koskettaa edes vain pienen hetken. Sen lisäksi tietysti hän on kuvankaunis. Kun sanon tämän, en tarkoita sitä kuvaa, joka minulla on minusta ja Veronicasta yhdessä. Näytämme lähinnä kahdelta lähibaarista karanneelta transulta. Mutta se hetki muutti elämäni suunnan pysyvästi (kuten niin moni hetki elämässäni on tehnyt).

Rakastakaa toisianne <3

Veronica Tampereen keikalla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti