keskiviikko 6. helmikuuta 2013

OHO.

Vaihdoinpas ulkoasun! HÄHÄÄ! Olen nyt siis tehnyt ihan kaikkea ja kokoajan. Aikalailla.

Ofelia Market oli ja meni, samoin Design markkinat Kasarminmäen Pajalla. Liityin opiskelija-aktiiveihin ja lopetin Metsäkylän urheiluratsastajien jäsenyyden. Olen edelleen kovasti kiinnostunut työnteosta ja kirjat ovat vallanneet kotini. Sain viimein luettua Terry Pratchettin Thud!in loppuun, ja siinä meni YLI VUOSI! Tämän vuoden päätöksistä yksi onkin, että luen enemmän. Tänään jo laitoin sängynvieruspöydälleni I Shall Wear Midnightin odottamaan että pääsen sänkyyn asti.

Ofelia Market, what can I say? Ei ollu kameraa mukana. Myynti oli todella heikkoa aiempiin vuosiin verrattuna, sillä myin kalliimpia tuotteitani, olisi pitänyt vain ottaa niitä 2e tuotteita mukaan ihan jumalaton pino. Hittituote:


Viikset loppuivat kesken.

Ofelia Marketissahan minulla oli elämäni ensimmäinen muotishow. Ärsyttää ihan pikkuisen, kun ei sattunut kameraa mukaan. Ilmeisesti Evellä olisi hallussaan muutama off runway-kuva, Marin omat eivät onnistuneet (kiitos yrityksestä silti!!). Olen hämmentynyt, että muotishow meni niin hyvin kuin meni, sekä siitä etteivät tuotteeni menneet kaupaksi odotetulla tavalla. Ensi vuonna uudella innolla!

Sitten oli se opiskelijoiden järkkäämä Design market koululla. Huonosti järjestetty, mutta sainpahan aika sievoisen summan rahaa, ei paha!

Mun pöytää omasta perspektiivistäni:


Naapurin pöytää:


Ja mitäpä noin muuten? Noh, kokeilin viimein tehdä seitanaa, siitä tuli oikeasti hyvää! Voin suositella :)Tein myös hienon kirjotun kuvion tilauksesta, kauhean edustavaa kuvaa siitä en tosin saanut...Ja käytiin ison poppoon kanssa tammikuussa lenkillä ympäri lentokentän metsikköä. Kamera oli mukana, ja tässä on mun lemppariotokset:


Tilasin muuten brodeerauslangat.fi:stä uusia lankoja, ja ne tulivat tänään! Uudet käyntikortitkin ovat kuulemma jo Kotkassa, mutta ne pitää hakea vanhempien toimistolta (koska se oli ainoa paikka, jonne keksin usuttaa kuriirifirman pojat keskellä päivää! Kuka ihme on kotona ottamassa paketteja vastaan esim klo 13:20 arkipäivänä???)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti