lauantai 11. toukokuuta 2013

Itsensä löytämistä

 Lähdetäänpä liikkeelle vaikkapa sillä, että tällä viikolla olen pysynyt liikkeessä. Torstaina kävin Samin kanssa kiertämässä Itärantaa (kyllä, sillä oli kamera mukana ja tuli muutama aika hieno kuva alueen kasvillisuudesta ja minisimbukasta), eilen fillaroin Lemmyn kanssa noin 6km (tässä reitti) ja tänään sitten tein hurjat ja fillaroin melkein 30km!! Kyllä nyt jalkoja muuten sattuu hieman. Tämän päivän tapahtuman nimi oli "Kymen pyöräily" ja tapahtumakuvaus seuraava:

"Tarkoituksena pyöräillä Karhulan keskuskentältä, Kotkan torille turvallisemman kevyen liikenteen puolesta Kymenlaaksossa.

Olit sitten työmatkapyöräilijä, kilpapyöräilijä, koulumatkapyöräläilijä tai mikä vaan pyöräilijä, niin tule mukaan. Tästä tulee mukava kevään avaus pyöräilykaudelle. Matka on noin 10km ja siihen olemme varanneet tunnin aikaa. Tähän vauhtiin pysty kaikki.
"


Olin ainoa hameessa!


Oli hurjaa pyöräillä keskellä autotietä. Takanamme tuli bussi.
Liikunnan lisäksi olen hurahtanut pihan-ja kasvienhoitoon. Minulla on muutamia yrttejä sisällä, samoin mansikkaa yritän saada kasvamaan. Kasvihuone saattaa olla tulossa, jännittävää! Kokeilin myös ensimmäistä kertaa veljeltäni saamiani vesiviljelylaitteistoja.

Pelkkää basilikaa vesiviljelyssä.

Jättikurpitsat.


 Päätin kokeilla betonin maalausta spraymaaleilla. Käytin värinä kuparia sekä kirkkaan oranssia. Diggailen lopputuloksesta kyllä. Voisi ehkä vielä koristella mustalla piirtämällä. Emt. :)


Tällainen siitä tuli käytännössä. En ole vielä päättänyt paikkaa lopullisesti..


Vappuna käväisin ekan kerran ikinä tarkistamassa Popovin lakituksen. Ehkä enimmäkseen siksi, että tein lakkiin parannuksen - insinööripinssi lakissa oli tehty pahvista ja oli melko ruma. Tein paremmannäköisen kirjoen, ja nyt siitä tietää ettei se tule ikinä tipahtamaan! Kuumaliimapyssyllä kiinnitetty.

Vieraskirjan kansi.
 Osallistun VI10A ja VI10G-ryhmien näyttelyyn "Hävitetään polttamalla" (Kouvolan kaupunginkrijaston Mediamajassa vielä ensi viikolla). Koska minun ei oikeasti kuuluisi olla näyttelyssä, vaan tungin mukaan kuuluisuuden toivossa, tein tapahtumalle ikioman vieraskirjan. Kannesta jo tietää mistä on kyse! :)

Käytiin Samin kanssa lenkillä myös viime viikolla, kiersimme ympäri Kymiä. En edes ollut tajunnut, miten hyvä istuskelupaikka on ihan kämpän lähistöllä, Kymijoen varressa. Siellä oli jopa simpukoita! Tahdon mennä takaisin vanhaan, huomaan: tahdon kasvattaa vanhan tukan takaisin, tahdon hukata itseni metsään ja tahdon lukea vanhoja kirjoja uudelleen. Esimerkiksi kirjaa Tähtisumua (Neil Gaiman) yritin löytää. Ilmeisen hankala paikantaa suomeksi. Jatkan yrittämistä. :)


Minut tuntevat tietävät myös, että olen muutenkin ihan täysi kirjanarkkari. Tänäänkin otin kirjastosta niin monta kirjaa mukaan, että olen todella tyytyväinen että sain ne fillarilla roudattua Kymiin asti! Tässä siis muutama kirja-arvostelu just for fun!


Elämää valkoisessa puutalossa näytti niin käsittämättömän kauniilta teokselta, että se oli pakko napata mukaan kun sen kirjastossa näin. Ajattelin, että siitä saisi varmasti hyviä Ideoita. VÄÄRÄSSÄ OLIN!! Jos koet olevasi yhtään esteetikko ja graafikko, älä kurkkaa kirjan sisään. Kaikki on "kaunista, MUTTA...". En kuollaksenikaan löydä tästä kustantajaa, joten minun on pakko olettaa tämän olevan omakustanne. Se ainakin selittäisi taiton laadun. Ja jos joku osaa selittää, mitä ihmettä se tyyppi kirjassa tarkoitti niillä portaiden numeroiden laskemisilla ("1,2,3,6,5,4") niin saa selittää! Oikeen ärsyttää kun ei tajua :DKirjan nimi on elämää pidempi! Mutta se ei minua lannistanut, luin vain ensimmäiset kaksi sanaa ja katsoin kuvat. Tätä kirjaa voin suositella kelle tahansa inspiraatiota DIY-juttuihin etsivää! Osassa ohjeista ei ollut lopullinen toteutus NIIIN sitä mitä itse haluaisin, mutta itse mekaniikka tuloksen saavuttamiseksi tuli varsin selväksi, ja mielikuvitukseni sai siivet. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti