keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

farkkushortsit

Kangas roikkui minulla pitkään ilman että sain aikaseksi tehdä sille mitään. Kerran vain silkasta kiinnostuksesta nappasin sen käsiini Eurokankaan palalaarilla. Se oli niin halpa että piti ostaa pois. Kuitenkin kotona kadutti: eihän vaalea farkku sovi minulle laisinkaan, se saa vain takamukseni näyttämään kolme kertaa isommalta! Noh, kun tässä teki kovasti mieli farkkushortseja, päädyin käyttämään juurikin vaaleaa farkkua siihen. Tuli ihan jees, ja innostavat laihduttamaan lisää! (jo 8kg vähemmän, vielä kun saisi sen 10kg pois...!!) 

Kangasta meni todella vähän, mutta kai tämäkin on edistystä ompeluprojektiini... Toivottavasti saan jossain vaiheessa oikeasti suurimman osan kankaista ommeltua joksikin. Tänne hukkuu! Enkä pelkästään minä, vaan kaikki mistä haluaisin tehdä asioita. Ensin minulla on kangas käsissä, sitten se on mystisesti kadonnut. HYVIN turhauttavaa!!

Rakensin myöskin studion ullakolle. Nyt tarttis keksiä jokin parempi tausta - tuo painokangas (4,9e/m Eurokangas) menee tuollai rutuille ikävästi taustalla, ja sitten pitää yrittää tehdä ihan hirveesti photarilla sille... :(
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti