tiistai 25. helmikuuta 2014

Lankatilaus

Noniin! Ekaa kertaa elämässäni tilasin lankoja netistä :) Päädyin tilaamaan suomalaiselta, sillä on alkanut ärsyttää rahan valuminen nettikaupan kautta ulos Suomesta. Päätin siis yrittää myöskin Neulojien Yön takia ostaa hyvältä tyypiltä. Riikka Piikka ky:n ansiosta kun oli ilmeisesti aika hirmuisan hyvät livemeiningit, siis yhdessäistuskelua, Neulojien Yön aikaan. Arvostan! (Mikäli Neulojien Yö on tuntematon tapahtuma, voit tutustua siihen http://neulojat.com osoitteessa).

Pari asiaa on siis tapahtunut näin alkuvuodesta (osa liittyen uuteen vuoteen ja osa liittyen kevään odotukseen ja yleiseen hyvään fiilikseen), olen alkanut neulomaan, lukemaan ja pyrkinyt liikkumaan enemmän. Tänään siis päädyin sellaiseen ratkaisuun, että menin hakemaan lankani Karhulan Matkahuollosta 5kmn päästä fillarilla! Uskollinen eläin rinnallani. 


Fillarointi on jännää. Ekan kilsan verran tuntuu että oli TOSI HUONO IDEA. Seuraavat 3km menee yskiessä keuhkoja pihalle (en ole tupakoinut ikinä, olen vain rapakunnossa). Onneksi jossain 5km kohdalla saavuttaa Nirvanan. Kyllä, luit oikein. Nirvanan. On yhtäkkiä kevyt olla, helppo hengittää ja endorfiinit vallanneet kehon niin tyystin, että ei voi kuin hymyillä kaikille vastaantulijoille. Kuvassa muuten on koirani lisäksi pieni osa erästä ihmistä. On mahtavaa asua kaupungissa, jossa aina sattuu jäämään rupattelemaan ihmisten kanssa :)

Ja lankatilaukseen palatakseni.. Kuvassa siis näkyy pahviloota, jossa tilaukseni saapui. En oikein arvannut, minkä kokoisesta paketista olisi kyse, kun sitä lähdin noutamaan. Otin siis mukaani rinkan sekä puukon. Ajatukseni oli loistava, sillä puukolla sai hyvin nyljettyä pahvilaatikon roskikseen meneväksi, langat mahtuivat paremmin reppuun ilman lootaa.

Ja itse langat!


Ostin tiikeri-Safaria, Alaskaa ja Drops loves you #4-lankaa. Alaskaa kylliksi yhteen takkiin, jota olen Dropsin ohjesivuilla silmäillyt. Nyt siis eikun tekemään! ;) Tosin ihan seuraavaksi olen siirtymässä Kotkan kirjastolle, neuletapaamiseen! Siellä aion kutoa ihan vain putkisukkaa, Pyhtääläisten Putkisukkahaasteeseen. Ihanaa loppupäivää siis teille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti