keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Hiuspidennyksiä ja matematiikkaa

Tänään siis ajatuksissa on pyörinyt lähinnä se, että aamulla oli matikan tentti jonka läpäisin todella hyvillä pisteillä saaden kurssiarvosanaksi KOLMOSEN! Asteikko siis 1-5. Menin aamulla koululle logistiikan perusteiden tunneille laskemaan kiertonopeuksia ja sen sellaista. En oikein honaa niitä laskelmia siellä... :/ mutta hauskana juttuna voin kertoa, että käytän nykyään iPadia koulussa, koska se on niin paljon kevyempi kuin kannettava tietokoneeni. Akunkestokin on aivan eri maailmasta. Pädini muuten selvisi mun normikäytöllä ensilatauksella perjantaista tiistaihin. Whoo! Mutta siis hauskaa iPadin käytössä on se, kun yrittää saada piirrettyä tällä... Luulen, että seuraava ostokseni on iPadille sopiva kynä, halvimmillaan 7€..Noin muuten elämäni on koiran karvanlähtöä ja omien kutrieni laittamisesta haaveilua. Kuukausi tms takaperin löysin hiuspidennykset www.luxyhair.com ja ihastuin yrittäjien loistavaan tapaan markkinoida tuotettaan ja luoda ostajille lisäarvoa. Tottakai, olenhan suuntautunut markkinointiin.. ;) 


Sivuston kuvat ovat puhtaita, kauniita, juuri omiaan herättämään "haluan olla hön"-viban. Videoissa näytetään selkeästi, kuinka se on mahdollista - ja annetaan hoito-ja kampausvinkkejä. Über! :) 

Eilen sulatettuja rapuja en saanut tänään loihdittua paellaksi, aikaansaaminen on muutenkin ollut vähän olematonta tänään. Olen ollut superväsynyt suunnilleen klo 15-20:30, jonka jälkeen minussa on virrannut energiaapienen kylän tarpeiksi. En vain uskalla tarttua toimeen, jotta yöunet eivät karkaisi... En oikein tiedä mitä tehdä. Mutta apteekissa voisin tämän asian tiimoilla huomenna käydä, hakis D-vitskua tahi omegaa tms.. Ajattelin jubailla apteekkarin kanssa, jos osaisi neuvoa. Vaivani tuntuu olevan melko yleinen :) 

Hyvää yötä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti