tiistai 4. maaliskuuta 2014

Järjenmenetyksen ensiasteet

Tänään on ollut hankala päivä. Enimmäkseen asiat ovat sujuneet, mutten ole saanut tehtyä niitä mitä oli tarkoitus tehdä ja stressiä on riittänyt. Ruokailut ovat epäonnistuneet, kokoajan on ollut viluinen olo ja on väsyttänytkin. Siksi hermojen menetys on varsin lähellä tänään. Heräsin aamulla Jyväskylästä ja päätin yrittää keretä tunneilleni. Minulla oli tänään kahden kurssin tunnit päällekkäin lukujärjestyksen mukaan, mutta toiset tunnit oli peruttu. Lähdin ysiltä ajelemaan Kotkaan ja kerkesin kuin kerkesinkin tunneilleni! Bonusta siitä että välikoe oli mennyt läpi ja osasin laskuja tunnilla. Jee! :)

Kotiin päästyäni veto oli kuitenkin täysin poissa: minulla on huomenna matikan tentti, ja siihen olisi pitänyt lukea koko pitkä päivä. Kuitenkin oloni oli aivan liian naatti keskittyä vaikeisiin laskutoimituksiin, etenkin kun ruokaa ei ollut... :( yritän säästää rahaa ja päädyin tekemään porkkanasämpylöitä, joista tuli maailman parhaita! En mitannut yhtäkään taikinaan laittamaani ainesta. Lämmitin maidon kädenlämpöiseksi ja sekoitin sinne pussillisen hiivaa. Lisäsin sokeria, suolaa sekä jonkun verran jauhoja. Sitten kaadoin sulattamani margariinin sekä tehosekottimella pieneksi pistämäni porkkanat sekaan. Sitten vain vaivasin taikinaa ja lisäilin sinne jauhoja. 
Hyvää tuli! En ole ikinä ennen tehnyt hyviä sämpylöitä :)

Illalliseksi päätin tehdä sushia, joten otin inaria ja ravunpyrstöjä sulamaan.


Viimeisenä juttuna vielä kehaisen, että kasvamaan laittamani salaatit ovat lähteneet itämään täysillä! Muut kasvit vielä antavat odottaa itseään. Basilikaa laitoin tänään kasvamaan. 


Ja nyt toivotan hyvää yötä täältä takkatulen loimusta. Riisit onnistuin polttamaan pohjaan, mutta kai niistä osa on vielä sushikelpoisia...... Ehkä. Elleivät jääneet raaoiksi. Voi tätä päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti