torstai 4. joulukuuta 2014

Lifesum: otto kaksi

Okei, siis mähän lopetin Lifesumin käytön sillo joskus tyylii parissa kk:ssa tms, koska alko ottamaa aivoon se ainanen kaloreiden kyttääminen. Nyt kuitenkin koen, että pitää taas alkaa kyttäämään, tässä kun alkaa taas pyöristymään posket. Tai siis lähinnä toi ounasteleva kaksoisleuka pelottaa ;) Jatkoin siis tuota maksettua Lifesumiani, jota on onneksi vielä monta kk:tta jäljellä - jee! Liikunta ja vedenjuontihan ovat myös tärkeitä juttuja, jos haluaa pitää itteesä hyvänä. Tee on vienyt minut mennessään, ja nyt onkin ollut paljon kaikennäköistä teehömppää. Ikävänä juttuna minua vuosikaudet palvellut pressopanno otti ja halkesi! En tiedä missä välissä se on haljennut, yksin pöydällä ollessaan varmaan. Huomasin halkeaman, kun olin laittanut teelehtiä pannun pohjalle. Päätin olla kaatamatta kuumaa vettä päälle....
Lifesumin lisäksi otin kännykkääni tosiaan Plant Nannyn. Se on ohjelma, johon kirjataan, kuinka paljon on juonut. Kasvi kasvaa ja kukoistaa, kun muistat juoda, ja kuihtuu jos unohdat juoda. Moderni Tamagotchi, jolla on terveysvaikutuksia! Näiden muutosten lisäksi poistin varmuuden vuoksi Facebook-appin kännykästäni. Messenger on onneksi nykyään erillinen applikaatio, joten edelleen voin kommunikoida tarpeen vaatiessa ihmisten kanssa. Päivitysten tekeminen firman FB-sivuille ei jostain syystä toiminut tuossa applikaatiossa, joten en varsinaisesti tarvitse kännykkään Facebookkia. Jostain syystä päivitykset firman sivuille näkyivät lähinnä tyylillä "Laura Lipponen julkaisee Susitaikan seinällä", ja se ei nyt ole YHTÄÄN se, mihin pyrin... o:)

Kirjat ovat myös olleet marraskuun ajan vielä läheisempiä kuin yleensä: Facebookissa järjestettiin marraskuussa lukemiseen kannustava tapahtuma. Ideana oli lukea 30 sivua päivässä kaunokirjallisuutta. Onnistuin! Sain luettua Johan riitti!-kirjan (Pratchett) ja Juhannusratsastus-kirjan (Nea-sarja, Merja Jalo). Kesken jäi The Fault in Our Stars (John Green) sekä The Fry Chronicles (Stephen Fry), jota nyt päätin etten edes yritä saada luettua. Kirjan englanti on aivan liian vaikeaselkoista lukea niin, että nauttisin. Ja lukemisessa se nauttiminen on kyllä ehdottomasti itselleni tärkeintä!

Olen myös saanut hieman neulottua, uudet sukat komeilevat jo jaloissa (Bailoutin keikalla tuli neulottua koko keikka läpitte) ja jo monta kk sitten aloittamani kirjoneulesukat etenivät yhdessä illassa jonkun 12cm, kun menin istuskelemaan äänitysstudiolle Korkeakoskella. Kaikki hyvä energia tulee lähinnä siitä, ettei tuu käytettyä sokeria ja hankkiuduin televisiosta eroon. Nyt viihdettä tarjoavat kynttilät, läppäri, takka, kirjat.. :)

1 kommentti:

  1. Heippa :) Onni suosi sinua arvonnassa Minttumaan blogissa. Lähettäisitkö palkintoa varten osoitteesi minulle info (at) minttumaa . net

    VastaaPoista